silwia84
Fanka BB :)
pippi tak doczytal, dziekuje ci. mnie sie wydawalo ze ci podziekowalam, jesli nie to przpraszam i dziekuje teraz za inf. rozmawialam tutaj ze znajoma i podala mi namiary na babke ktora przychodzi do domu i pokazuje jak sie zaklada chusty i zostawia na tydzien by wyprobowac, chyba sie skusze na taka prezentacje.
emka ja tez to ostanio przechodzilam i ryczalam bez powodu. tym bardziej ze sie zalamal ze moi rodzice nie przyleca. a tak mi zalezalo. bedzie tesciowa, dobra kobita i pomoze,ale wiesz jak to jest, rodzice to rodzice.
aleesandra, gratuluje dobre wiesci, juz niedlugo i ty przytulisz dzidzie. a teraz ci sie nalezy odpoczynek. no i wrazie czego informuj nas tutaj
emka ja tez to ostanio przechodzilam i ryczalam bez powodu. tym bardziej ze sie zalamal ze moi rodzice nie przyleca. a tak mi zalezalo. bedzie tesciowa, dobra kobita i pomoze,ale wiesz jak to jest, rodzice to rodzice.
aleesandra, gratuluje dobre wiesci, juz niedlugo i ty przytulisz dzidzie. a teraz ci sie nalezy odpoczynek. no i wrazie czego informuj nas tutaj
ja chyba poprasuję trochę bo już mi się tak nudzi, że nawet prace domowe wydają się atrakcyjne
ale podobno pomaga. Najśmieszniejsze, że tak czuwałam, żeby tego czopa nie przegapić a on mówi, że nie ma go już
Jeśli nie dostane przyzwolenia to jakoś sobie zorganizuje reszte dnia. Nawet moge się skusić na śpiocha. Puki jeszcze się da:-)
A dziś, jak się mała ruszała to miałam wrażenie, że głowę ma na mim żołądku, że sie ustawiła pośladkowo, ale nóżki i pupa są wciąż po prawej, czyli jest poprzecznie albo po skosie...no....na więcej ruchów chyba faktycznie nie ma miejsca.....Do poniedziałku już niecały tydzień...........