Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i jeszcze podklady musze dokupic takie ktore sie przyklejaja bo mam tylko takie bez kleju i pewnie sie beda przesuwac, a tak to ja nie chce.. no i jeszcze kupie bodziaki cieniutkie na ramiaczkach bo te co mam to za grube sa i sie mala ugotujeKasiulka, no ja już nawet drugi raz wiem co to znaczy przeterminowanie...a teraz tak bardzo chciałam, żeby urodzić w terminie lub troszke przed... no nie wyszło..szkoda, ze nie można sobie tak wybrac daty
Ja też co chwile coś do torby wkładam, albo wykładam... przygotowałam dwa zestawy dla małej na wyjście, w razie jakby było chłodno..
Mam naszykowane pierwsze ubranko małej, w reklamóweczce, podpisane....Pakowałam się wg listy, odhaczyłam wszystko.....U nas się leży jakieś 5-7 dni po cc... z reguły 7 dni
A chciałam was zapytać jeszcze, czy któraś z was będzie robiła sobie lewatywę przed porodem, nie wiem czy w dimu, czy w szpitalu u was robią... i czy to cos pomaga? bo czytałam, że jak sie ma puste jelita, to dziecko ma łatwiej, zeby zejść... no i że skurcze mogą się nasilic dzięki temu..
Kasiulka, no wypiłam jakieś 4 szklanki AŻ tej herbatki hehe
czy dziecku jest latwiej wyjsc przy pustym jelicie to ja nie wiem, ale wiem ze z pelnym jelitem jedynie co ci latwo wyjdzie to kupa przy parciu
wiec gdybym ja miala porod SN to na pewno bym lewatywe zarzyczyla sobie, jesli by nie dawali w szpitalu to zrobilabym w domu :-)