reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
Dodi, jutro się za Cibie wezmą w szpitlu zobaczysz.
Madzia, moj synuś tez będzie filipkiem. czy to imię jest u Was b. popularne? ja jestem w tym imieniu zakochana, mimo ze nie znam zadnego Filipa.

Ostatnia edycja:
MADZIA tak jutro juz musowo idę...

będzie dobrze zobaczysz. mam nadzieję że szybko pójdzie i kruszynka będzie z wami ?

a co z mailuj ? nie odzywała się a chyba też już po terminie .... hop hop

a ja na szybko szukam elektrycznej ,,dojarki" ręczną sobie nie radzę ... :-(

em ka jak mozesz napisz co z mała

Ostatnia edycja:
Malamonis, nie mam pojecia jak to jest z tymi tygodniami... Tez mialam najpierw ustawione ze mala dońoszona po skonczonym 37 tyg, potem kumpela mi tlumaczyla ze skonczony musi byc 38 tydz, no bo potem zostaja 2 tyg do terminu. Czyli tak na chlopski rozum by sie zgadzalo, dlatego przesunelam suwaczek.

Wczoraj w kinie bolal mnie brzuch ale bardziej tak jak na przeczyszczene (sorki) zupelnie nie wiazalam tego zevskurczami, ale w wc problem mialam mimo tego... Teraz nic ,nie nie boli a uderzenia goraca tez mam. Leze wlasnie w cieniu, w ogrodku, popijam ice tea i zdycham z ciepla ;-)

Corin, to ja tak wczoraj miałam jak bylismy u znajomych, normalnie poty mnie zalewały!
I znowu muszę dziś myc włosy...och a myślałam że tamten raz u fryzjera był ostatni przed szpitalem...a tu zonk

Corin, ty leżysz i zdychasz z ciepła a u nas przed chwilką tak lało, że wydawalo się jakby grad z nieba lał, takie wielkie krople. a jak intensywnie. A mimo to mi i tak jest non stop duszno, nie narzekam na uderzenia gorąca, ale ciąglę miauczę, że nie ma czym oddychac. i tak cały czas. A najbardziej pocę się pod biustem. normalnie mokro tam mam. a po domu cAŁY czas chodzę w majtkach.... i co dzwonek do drzwi, to muszę się nico poubierac.
Poki możesz to leżakuj ile wlezie, lada chwila dzieci wrócą, ,małą przyjdzie na swiat to sie skończy.Korzystaj z sytuacji.
My niebawem wybieramy się na obiad do teściowej, ale to wygoda, gdy nie trzeba gotowac i rozwalac garów na niedzielę:p

reklama
Cześć dziewczyny!
Zapowiada się leniwa niedziela jeśli chodzi o nasze szkraby, chyba żaden się dzisiaj nie wybiera na świat? :)

Corin, dzięki za info o filmie - odpuszczę sobie zatem Strefę X. My dzisiaj idziemy na Transformers :) Ja od jakiegoś czasu mam takie uderzenia gorąca, momentalnie nie mam czym oddychać, ale całe szczęście w miarę szybko przechodzi.. Corin Ty tak nie czytaj wszystkiego bo oszalejesz! Ja też trochę napuchłam, stopy i dłonie. Ale bez przesady, jesteśmy w 9 miesiącu ciąży, a na dworze jest skwar. I bez ciąży pewnie miałybyśmy teraz opuchnięte stopy..

Do góry