Helol!no dzisiaj ja zaczynam dzien na bb:-)sloneczko od rana ,a mala tez dala dzis sie wyspac ,spala od 22 do 4 ,jedzonko zmiana pampersika i dalej lulu ,potem o 6 mniam mniam i do teraz narazie ,troszke oszukalam bo zamiast mnie polozylam duzego misia i ona lubi na niego patrzec i sobie guga do niego

dzisiaj na spacerek sie wybieramy niewiem jak wasze ale moja bardzej lubi na dworze spac niz w domku ,w domu w dzien tylko by jadla i spala ale tylko takie 15 minutowki,a wczoraj w koncu zalatwilam becikowe i zasilek rodzinny ale papierzysk od groma ,dobrze ze brat siedzial i pinowal malej bo bym z nia niezalatwila ,a niech sie wprawia wujek moze niedlugo i ja zostane ciocia

taki maly test he he dodi ja tez po nocach teraz musze sie kapac a taka kapiel to ci powiem ze teraz prawdziwy luksus

Gocha moja Nadaia nie daje mi tu za czesto zagladac tylko wlanczam komp ona zaraz sie budzi i krzyk

dziewczyny dzieciaczki sa cudne kazde z osobna a juz najbardziej oczy ciesz moje Ewunia Corin i Rózia Maqnio sa rozbrajajace

pozdrawiam kochane was wszystkie bo niewiem kiedy teraz cos napisze