alex - ja chodziłam do Szkoły Muzycznej w Dąbrowie

więc na pewno się nie mijałyśmy na szkolnym korytarzu

Co do ciasta to chętnie bym Twojego spróbowała bo ja ciastowy potwór jestem

zrobiłaś mi smaka więc sobie kupiłam we wspomnianym wyżej osiedlowym sklepiku

No i gratulacje z okazji podwyżki!! Aaa i jeszcze jedno: ja wczoraj obcinałam pazurki małemu a dzisiaj się podrapał pod okiem, zdolniacha

Natomiast jak dotąd nie obcinałam małemu paznokci u stóp - normalnie mu nie rosną
Wisieńka - pozazdrościć Twojemu Polowi twardego snu

Co do żarłocznych szkrabów to mój też w ciągu dnia chciałby jeść choćby co dwie godziny, w ogóle za dnia to ma lekki sen, co chwilę się wybudza.. ale to chyba przez ten brzuszek :/
konwalianka - tak, ja szczepię 6 w 1. Odnośnie ściągania pokarmu to ja robiłam to jak na razie raz: po karmieniu, to co zostało

Udawało mi się ściągnąć 40 ml więc ściągałam cały dzień..
Miczka - a ksiądz kazał Wam trzymać Szymka całą mszę na rękach? Nasz Mateusz był w wózeczku dopiero na sam chrzest go wzięliśmy na ręce
Aniaa23 - Karolinka śpi na brzuszku w pozycji żabki? taka jest najlepsza dla bioderek

Nasz bąbel niestety marudzi i najpierw musi przysnąć na plecach,dopiero potem czasem uda mi się go przełożyć na brzuszek.
dziewczyny mam takie pytanie: używacie teraz tabletek anty? Ja od dwóch tygodni biorę Azalię ale wkurza mnie bo od tygodnia mam plamienia, właściwie coś więcej niż plamienia ale mniej niż normalna @. Nie wiem, może od przyszłego miesiąca spróbuję Cerezette (czy jak się to pisze) a jak też będzie ze mnie tak lecieć to ja smolę taki biznes, wolę gumki

Ciekawe co na to mój luby

Aaa i jeszcze jedno takie intymne pytanie.. czy Wy też czujecie "lekki" dyskomfort jak się kochacie? Mnie normalnie boli póki co :/
Ok zmykam bo zaraz goście będą, coś czuję, że mały dzisiaj da popis bo coś strasznie marudny dzisiaj..
papa