Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej.
mam straszne nerwy. najpierw wizyta teściów i teśc przeszedł samego siebie. Chyba nasze kontakty skończą się definitywnie.No i Maciek jest na pierwszej swojej imprezie z kolegami z nowej klasy w LO. Matko co ja zrobię jak sie upije
mailuj a tommee tipee one są jak cycuś. Corin jaka dobra passa u was z Ewcią i niech tak już zostanie dodiś witaj samotnico konwalianka ja zaszłam 15 , miałam monitoring
Wisienko z tej firmy też latają, a butelkowe też nie przekonują Krzysia ;-) A jak się upije to nie wiem co zrobić. Na pewno nie pomagać. Niech cierpi. Innych pomysłow nie mam. Kara nic tu chyba nie da, tak porównuje do siebie w tym wieku;-) Ale jakaś musi być bo skoro jest na tyle dojrzały by się uwalić to i bez podwożenia samochodem się obejdzie. A teścia spław. Ja swojego traktuje jak ufo i udaję, ż nic nie rozumiem w jego języku. A na pewno nic nie przyswajam !!!!!!!
Moja koleżanka oddała mi laktator swój firmy Nuk. Jest zajefajny po prostu. Avent wymięka, przynajmniej przy moim rozmiarze;-)