Aneta_85
Fanka BB :)
Witam,
u nas bez zmian. Z tym że chcąc zmusić małego aby spał na nieulubionej stronie główki, zawiesiłam mu na łóżeczku żółty ochraniacz. No i przez całą noc spał zwrócony do niego :-) Teraz już czekam aż się obudzi, co właśnie robi...
Dzisiaj jedziemy do dziadków, a moich rodziców pomóc przy drzewie. Trochę się martwię tymi moimi rodzicami i tym czy podołają z tym drzewem. Obawiam się że na stare lata za dużo na siebie wzięli...
Tak więc miłej soboty życzę.
u nas bez zmian. Z tym że chcąc zmusić małego aby spał na nieulubionej stronie główki, zawiesiłam mu na łóżeczku żółty ochraniacz. No i przez całą noc spał zwrócony do niego :-) Teraz już czekam aż się obudzi, co właśnie robi...
Dzisiaj jedziemy do dziadków, a moich rodziców pomóc przy drzewie. Trochę się martwię tymi moimi rodzicami i tym czy podołają z tym drzewem. Obawiam się że na stare lata za dużo na siebie wzięli...
Tak więc miłej soboty życzę.
uwielbiam gory, zwlaszcza jesienia, wiec dzis nie odpuszcze. Trase jak na pierwszy raz (dla Ewy) mamy banalna bo z rownicy na orłową i spowrotem, a jutro do świetoszówki :-) trzymajcie kciuki zeby Ewcia pokochalagorskie trasy jak mama ;-)
..płacz już był.. no nic, czekamy dalej, ale już mi go szkoda.. dla nas to naprawdę wydarzenie..