reklama

Lipiec 2011

hej rybeczki, u nas jak zwykle normalnka, wszystko ok:)
maqnio, racja, plaga z tymi cyckami na lipcówkach hehe ale ja sie nie dam!!

maqnio, Rózia wyglada jak mały aniołeczek, nie wierzę że tak wam daje popalic hihi ;-):-D nie wygląda na taką:):)

aneta, poceniem się nie martw, mojego brata synek od początku się mocno pocił, troszkę sie porusza i zaraz mokre włosy ma na głowie:) taki urok niektórych dzieciaczków, jedne sie poca mniej jedne więcej:)

wasze maluchy tez tak interesuję telewizor?? moja jak leży w leżaczku albo na kanapie to głowa w strone tv i oglada jak stara normalnie :-D

nie straszcie mnie, ja mam kombinezon 68 hahha, chyba bede musiała kupic nowy:):)

reklama
Gocha ja bylam bardzo zadowolona, cieple, wygodne.Nie chodzilam w nich gdy byla chlapa. W tym roku planuje kupic kolejne;-)
Maqnio ja mam z hippa rumiankowa, koperkowa i z bobovity jablko melisa zadnej nie tknie:sorry:

Ostatnia edycja:
Anulka-ja też właśnie planuję, dlatego szukam opinii :tak:
Dodi_misia-mój Antek to zapalony telewizorniak :-D Ale ma szczególne upodobania-musi widzieć ludzi na ekranie. Ostatnio jak puścili napisy, to był ryk :-D
No wiecie co, małego ugryzła mucha!!! i leci mu krewka :wściekła/y:

Gocha ja bardzo polecam:-)
Dodi moj tez ciekawy ale najbardziej gdy spiewaja.
Maly ma teraz mowa zabawe dostal zabawke stworka naciska sie na brzuch i wydaje dziwki przy czym otwiera buzie a tam widac zabki a maly probuje wolazyc paluszka, a gdy naciska ma lapke mowi "nie rusz to":-D

To ten stworek

maqnio, ja wszystkie te herbatki już wypróbowałam..jedyna jaka wchodzi w grę to..plantex, którego produkcję wstrzymano ze względu na wadliwą partię - wtf??
anula, super ta zabawka..bardzo mi się podoba..
dodi, Tymek tez ogląda, ale jak zauważę, to zasłaniam mu oczka..czytałam gdzieś że dzieci nie powinny oglądać tv bo to zaburza ich sen..ale kto to wie niby? dodi, gdzie widziałaś tą maskotkę?

ja tez zmykam spać.. Tymuś śpi od 18.30, więc niedługo sie obudzi na karmienie..kolorowych

reklama
Gocha, ja mam i Emu i Ugg, jestem baaaaaaaaardzo zadowolona:) Dawidkowi też kupiłam takie tyci Ugg;)

Dziewczyny, wy mnie nie straszcie z tymi rozmiarami, bo ja kupiłam małemu kurtki i kombinezon na 74 ;] i

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry