• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

reklama
konwalianko, chyba az tak nie zaburza, bo mała śpi jak suseł, tylko na jedzonko sie budzi raz w nocy:):)
A tych maskotek były różne rodzaje, każda miala inny smieszny głosik, super zabawka:) chyba tez polece kupic:)

I chyba dołacze do grona tych "okresowych" nawet podczas karmienia piersia, chyba że to taki jednorazowy wybryk, ale zauwazyłam sluz lekko podbarwiony krwą... a myslałam że jeszcze długo go nie zobacze...

Dodi u nas wchodza w gre tylko zabawki z glosem jego ulubiona jest wszaca malpa oczywiscie "krzyczy" no i ryba bulgocze i wibruje.
Ja nie karmie 3 tyg a okresu nie mam za to krwawie po tabletakch,ja nie urok to...

Dodi nie ma naszego ale takie wzory byly, no i cena inna nasz 70 zl a tu nawet 50 nie kosztuje no nic to nie my wydalismy;-)
Ja juz wykapana, skonczylam sparzatac zaraz nakarmie malego przez san bo spi od 20 powonien do 1 ale mam nadzieje ze jesli dam mu za pl godz pospi tak do 3;)
Dobranoc!;)

Hej Kochane... Przepraszam że się nie odzywam ale będę teraz tylko wieczorkami... Dziś do mnie przychodzi pielęgniarka środowiskowa na patronaż :/ jutro idę do Poradni Neonatologicznej którą miałam mieć 4 tyg po porodzie ale cóż miejsca nie było... dowiedziałam się że musze być pod kontrolą neonatologa do 1 roku życia Lilki bo muszą badać jak jej rozwój... Traktują ją jakby jakaś inna byla:/ nic się nie dzieje to nie wiem po co...:/lece sprzątać bo jak ta przyjdzie to bedzie szpekać w kąty:/ Ogólnie Lilunia bardzo lubi oglądać bajeczki na kanale "mini mini" hi hi a ja w tym czasie wszystko mogę zrobić :-) nawet zasypia sama :-) wystarczy jej tylko smoczek,pielucha,i super świnka:-)do usłyszenia później :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry