reklama

Lipiec 2011

U nas w nocy od 24 pbudka co 1 godz na karmienia. Młoda ostatnio je 5 minut i zadowolona, mam nadzieję, że teoria Mailuj i u mnie zadziałała. Pójdę ją zważyć pod koniec tyg, boję się czy to nie kryzys z mleczkiem...

Basieniak, na ten paluszek ja bym posmarowała maścią Tribiotic i tak jak dziewczyny mówią okłady z rivanolu i octaniseptu.
Dodi, Anula, śmieszne te zabawki :D
Marzenka
, dzielną masz córkę, a chłopakowi poważnej rozmowy nie odpuszczaj. Niech wie, że nie dasz córki i wnusia skrzywdzić.
Psotka, cholerka z tymi guzkami... kciuki jak zawsze zaciśnięte && i na pewno się zmniejszą!
Mailuj, a u mnie jest światełko w tunelu smoczkowym :) Igunia bierze smoczek Avent - tylko jak jest zmęczona i zasypia ale już ładnie ciągnie (yeah :)
Aneta, o przypomniałaś mi o marchewkowych kruchych ciasteczkach, muszę zrobić.
Sesti, też się zastanawiam nad turystycznym, to jest bardzo ładne i nie drogie :)
Dodi, a ja się zastanawiam co u mnie, czy to początek okresu, bo mam od wczoraj, taki brązowy śluz, a też karmię piersią.
Madzia, głośno nie mów, że za długo śpi bo zaraz się obudzi :P

A my dziś na usg bioderek. Byłam już na NFZ ale jakoś dla wlasneg spokoju musze isc jeszcze raz.

Buziaki dla wszystkich :)

reklama
no i ja sie witam,
u nas nocka bez zmian. obiadek ugotowany, chatka wysprzatana. popoludniu zabieram sie za szafe, wymiana letnich na zimowe i bedzie proba wlozenia spodni sprzed ciazy.
marzenko jak dobrze ze juz lepeij z corka. buziam
psota, kurcze, mam nadzieje ze obedzie sie bez operacji. buziam
aneta super ze nerwy poscily
dodi,sestina, konwalianka,mailuj,madzia witajcie
basieniak tak jak dziewczyny mowia kolady z rivanolu
danuska kciuki za bioderka.

Ostatnia edycja:
hej, ja już ciastka upiekłam i byłam z małym na spacerku..niestety niezbyt długim, bo u nas też zaczął się chyba armagedon związany z ząbkami.. mały płacze przez sen..smoczek wypluwa - wkłada rączki do buzi, to wszystko we śnie.. i do tego tak przeraźliwie płacze..a ja nic nie mogę zrobić..nawet maści nie mam - siet! Paweł dopiero o 18 przywiezie.. kurcze, ale ja nic nie widzę w dziąsełkach..nawet nie wiem co to znaczy "spulchnione" dziąsła.. jak nie kolki to zęby i zatwardzenie - bosze kiedy będzie spokój..

Madzia
, ja kupiłam takie - dla mnie liczy sie fakt, że będę je traktowała jako kącik zabawowy Tymka, jak będzie już siedział.. odebrać ma mi teściowa ze sklepu, wiec nie wiem jaki jest w oryginale, dopiero po 13 października będę wiedziała.. ŁÓŻECZKO KOJEC LUXURY, PAŁĄK,PÓŁKA,MOSKITIERA (1837224565) - Aukcje internetowe Allegro
Marzenka, super, że córa zdrowieje.. oszczędź dziewczynę, pewnie sama ma mętlik w głowie..a faceci..no coż.. różnie reagują..i może przemyślał sprawę?
Magia, i jak po łososiu? jak zareagował Staś?
psotka, tak to jest, ze po ciąży wszystko wariuje..oby obyło się bez cięcia..
danuśka, oby z bioderkami było ok..

no a ja mam problem, bo jutro neurolog, a koleś od auta nie dzwoni, że można odebrać (jest u mechanika) i co ja mam zrobić? kurka

psota kurczę no to fatalnie że ta tarczycę tak poniosło hmmm oby leki wystarczyły, 3mam kciuki- ja tez czuje juz napływ hormonków tych swoich "złych":( a w ciązy było idealnie....
Nati tnie drugą drzemkę....pranko się tłucze, idę cos upitrasić

Konwalianka jak to co zrobic wsadzic dziecko do wózka i do neurologa , ja tak cały czas robie dzisiaj tez mamy na 14 45 , to musze pół miasta przejsc zeby tam dotrzec ale jak nie ma wyjscia to sie idzie

kurcze Marzenka, aby było to takie proste.. ja na wieś się wyprowadziłam.. i do centrum to pół biedy - pociagiem bym dojechała, ale lekarza mam 5km od siebie, gdzie żadne autobus nie jedzie..

konwalinko ehh jak ja ci zazdroszczę tej wsi . za miesiąc ja już też będę wiejska baba:) już się nie mogę doczekac tych jeziorno leśnych jesienno - zimowych spacerów. minus trzeba wstać godzinkę wcześniej by młoda z tatą dojechali do pracy i przedszkola. no i będzie mi raźniej bo będziemy z teściową .

maja przyszła z przedszkola dziś z kaszlem :(:( jutro wizyta u medyka :(:(mam nadzieję że mały się nie zarazi...zrobię im separację :-D

Hej:-) Co Wy robicie, że Wasze maleństwa tyle śpią w dzień? Staś owszem, jak ma dobry dzień to nie marudzi 1-1,5h i siedzi grzecznie w bujaku, ale spanie to głównie na spacerze. Aaaaa, pewnie mi się wysypia na dworze, to co ma jeszcze w domu spać:-D
Madzia Obyście się nie pochorowali &&&&&&&&&&. No i dobrze, też chyba bym wolała na wsi mieszkać, chociaż ja to muszę sklepy mieć koło siebie;-)
Konwalianko Dzięki za pamięć:-) No chyba dobrze. Wczoraj maleńki kawałeczek zjadłam, dziś rano 2 kanapki. Ale ja odczekam tydzień i wtedy będę się cieszyć. No 10 km to dziennie teraz na piechotę chodzę. Tylko turami po 2km.
Marzenko pewnie, niech się kuruje i nie stresuje. Trzymam kciuki za nią i maluszka.
Psotka kochana, nosz jasna d**a. Czemu znowu coś się Was czepia. Mam nadzieję, że obędzie się bez operacji. A mi chyba skacze w górę tsh, bo senna jestem i deprecha się zdarza. Tuż po porodzie miałam tsh 0, ale dobrze się czułam.

Ostatnia edycja:
reklama
magia niestety nie mam na to wpływu :(
a sklepy są .. i nawet solarium :-D
mały ma czuwania co 2 godziny więcej nie wytrzyma nie ma szans : jedna drzemka ta około 10:00 jest długa a reszta ,,chwilówki"
psotko trzymam kciuki oby zdrówko było ? a kiedy teraz do lekarza by się coś wyjaśniło ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry