danuska
Fanka BB :)
U nas w nocy od 24 pbudka co 1 godz na karmienia. Młoda ostatnio je 5 minut i zadowolona, mam nadzieję, że teoria Mailuj i u mnie zadziałała. Pójdę ją zważyć pod koniec tyg, boję się czy to nie kryzys z mleczkiem...
Basieniak, na ten paluszek ja bym posmarowała maścią Tribiotic i tak jak dziewczyny mówią okłady z rivanolu i octaniseptu.
Dodi, Anula, śmieszne te zabawki
Marzenka, dzielną masz córkę, a chłopakowi poważnej rozmowy nie odpuszczaj. Niech wie, że nie dasz córki i wnusia skrzywdzić.
Psotka, cholerka z tymi guzkami... kciuki jak zawsze zaciśnięte && i na pewno się zmniejszą!
Mailuj, a u mnie jest światełko w tunelu smoczkowym
Igunia bierze smoczek Avent - tylko jak jest zmęczona i zasypia ale już ładnie ciągnie (yeah 
Aneta, o przypomniałaś mi o marchewkowych kruchych ciasteczkach, muszę zrobić.
Sesti, też się zastanawiam nad turystycznym, to jest bardzo ładne i nie drogie
Dodi, a ja się zastanawiam co u mnie, czy to początek okresu, bo mam od wczoraj, taki brązowy śluz, a też karmię piersią.
Madzia, głośno nie mów, że za długo śpi bo zaraz się obudzi
A my dziś na usg bioderek. Byłam już na NFZ ale jakoś dla wlasneg spokoju musze isc jeszcze raz.
Buziaki dla wszystkich
Basieniak, na ten paluszek ja bym posmarowała maścią Tribiotic i tak jak dziewczyny mówią okłady z rivanolu i octaniseptu.
Dodi, Anula, śmieszne te zabawki
Marzenka, dzielną masz córkę, a chłopakowi poważnej rozmowy nie odpuszczaj. Niech wie, że nie dasz córki i wnusia skrzywdzić.
Psotka, cholerka z tymi guzkami... kciuki jak zawsze zaciśnięte && i na pewno się zmniejszą!
Mailuj, a u mnie jest światełko w tunelu smoczkowym
Aneta, o przypomniałaś mi o marchewkowych kruchych ciasteczkach, muszę zrobić.
Sesti, też się zastanawiam nad turystycznym, to jest bardzo ładne i nie drogie
Dodi, a ja się zastanawiam co u mnie, czy to początek okresu, bo mam od wczoraj, taki brązowy śluz, a też karmię piersią.
Madzia, głośno nie mów, że za długo śpi bo zaraz się obudzi
A my dziś na usg bioderek. Byłam już na NFZ ale jakoś dla wlasneg spokoju musze isc jeszcze raz.
Buziaki dla wszystkich