reklama

Lipiec 2011

hej kochane,
U nas super, mała zasnęła przed 21, potem jedzenie o 3 i 6.20:) wtedy misia do zerówki a my dalej w komara i tak do 9.00.. oj jak ja kocham tego mojego śpiocha małego:):)

No i okres się zaczał pełną parą, bo to raczej juz nie krwawienie poporodowe :-D

balkan u nas też cala noc az do rana w jednej pieluszcze.. kupy w nocy juz się nie zdarzają..

Mała własnie zasnęła sama w łozeczku a ja pojdę sie wykapać, nawet dziś juz posprzątałam wszystko:)

mailuj może masz racje z tym mleczkiem, ze robi sie treściwsze.. moja zawsze tak szybko cyce obskoczy i potem sie śmieje jak już nie chce:) ale ze snem nie ma problemów nawet jak jest mocno rozbudzona..ona w sumie tylko w nocy odpływa przy cycku, w dzień nigdy nie zaśnie:)

reklama
Byłam z małym u lekarza z tym zastrzałem. Ale się na jednego chama wkurzyłam. Nie wiem po co jest umawianie na godziny, skoro i tak przychodzą jak chcą... miałam na 10.10, a ten cham okazało się że na 11, a szybko wszedł przede mną, nawet nie zdążyłam krzyknąć na którą on ma... normalnie co za popieprzeni ludzie w tym kraju :-/ aż normalnie muszę chyba zacząć uczyć się ostro walczyć o swoje. Mogłam wejść do tego gabinetu i go się spytać o co chodzi... głupi palant.

No i basieniak ja radzę Ci iść z tym do lekarza. Bo jak coś, to do chirurga trzeba będzie z tym iść. Niech Ci da maść na antybiotyku i powoli niech to się goi. Sam rivanol może nie pomóc.

ANIU jesli rozstawia tak szeroko raczki to jest napewno asymetria to podciagaj do przodu jak najwiecej i najczesciej nam tak kazała pani neurolog

jesli chodzi o córke to dochodzi do siebie , leki zaczeły dzialac duzo jeszcze i mocno kaszle , ale nie pozwalam jej wychodzic z łozka póki nie dojdzie całkowicie do siebie , tym bardziej ze lekarka mówiła ze ciaza zagrozona, chłopak jej do niej dzwoni i dopytuje sie rózne rzeczy , na razie sie nie wtracam ale przyjdzie czas ze i ode mnie uslyszy wiazanke ale nie teraz nie chce stresowac brygidy , ciaza teraz jest najwazniejsza od czego innego

ja już też posprzątałam , obiad w piekarniku a mały śpi od 9:30:szok:nie ma to jak dobra suszarka
a u nas nocka z 1 pobudka którą obsługuje tata więc ja jestem wyspana że ho ho

czy któraś ma może łóżeczko turystyczne ???? jak tak to które polecacie

corin
hop hop

wisienko zaciskam &&&&&& i wracaj szybko

marzena cieszę się że już u was lepiej

No nerw już odszedł.

Mam ochotę dla mojego zrobić ciasto marchewkowe, co by osłodzić mu życie.
Mały śpi sobie smacznie, częściej daje sobie robić 4h przerwy między karmieniami. A wczoraj spróbował po raz pierwszy marchewki ze słoiczka, oczywiście tyci tyci mu dałam, skrzywił się tylko ale nic mu nie dolega więc jest ok :-)

Marzenko, jak to dobrze że już jest lepiej. Wszystko się jakoś naprostuje.

Dzień dobry!

U nas noc jak zwykle, super:) W dzień zresztą też:)

Kurcze dziewczyny, byłam u endokrynologa sprawdzić tarczycę po ciąży i co się dowiaduje? Że hormony masakra i w dodatku mam guzki na tarczycy, jeśli będą się powiększać, to operacja:( A w ciąży wszystko było idealnie, wręcz podręcznikowo, heh...

Mailuj, nie ma za co, nie przyklejaj;)

MADZIA, ja mam Graco Contour Electra Deluxe, jestem zadowolona, przede wszystkim składa się w poręczny ,,kwadracik", ale malutki i tak woli spać w swoim ze szczebelkami;)

ee... Mały się obudził, później odpiszę reszcie;)

EDIT: Śpi dalej;) ale ja już zapomniałam, co miałam, której odpisać;)

Ściskam Wszystkie!

Ostatnia edycja:
reklama
mailuj lubię jak są wszyscy w domu :-D:-D;-)
aneta brzmi interesująco to ciacho wrzuć przepis w wolnej chwili

a ja chyba ogólnie zdecyduję się na turystyczne bo zaraz przeprowadzka i potem znów ehhhh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry