reklama

Lipiec 2011

no uff w końcu od wczoraj dotarłam do końca i nadrobiłam wszystkie posty z weekendu. Tylko.... zapomniałam co miałam każdej napisać haha :-D wybaczcie pliisss. Od jutra wracam do normy i będę na bieżąco.

Byliśmy dzisiaj na szczepieniu. Szymuś zniósł bardzo dzielnie, zapłakal tylko chwilkę. Na razie skutków ubocznych brak, całe szczęście. Gdzieś wspominałyście o tym nieutulonym placzu. Brrr...
Waga 6800, 62 cm. Klocek :-D
A no i mamy skierowanie do neurologa i ortopedy. Od jakiegoś czasu Małemu strasznie strzela w stawach barkowych i dzisiaj lekarka badała mu bioderka i mówi, że tam też poczula :baffled: do tego delikatnie nierówne fałdki na nogach. I ja oczywiście widzę wszystkie objawy WNM :baffled::baffled: Do ortopedy idziemy w piątek. Oczywiście prywatnie, bo na NFZ termin 15 listopada... :wściekła/y: Do neurologa musimy jechać dość daleko, niestety uroki małego miasta. Dzwonię do niego jutro ale pewnie będzie to samo i tez zapiszemy się prywatnie. Państwowa służba zdrowia, szlag... Martwię się tym wszystkim strasznie :-(

reklama
Maqnio, plasiam;) buuuuuuuzi:*** Zawsze mówiłam, że Rózinka, to Aniołek, tylko musi się ogarnąć ;)

Magia, w ciąży brałam 25/37,5. Mialam tsh , ft3 i ft4 idealne, a teraz, Meksyk.

Dodi, to Twoja koleżanka ma chorobę gravesa basedowa, ja mam hashimoto, jeszcze większe shit.

Sis, kochana jesteś :) Ale ja już jestem PYZA ;)

orchidea malutka wymiata.
wydrusia olej co gadaja. orchi ma racje niech se znajdzie jakies zajecie a nie trula dooopke. ja tez naszczescie mam bardzo daleko tesciowa (ciezki przypadek), w przeciwnym razie bym wyszla z siebie i by nas bylo dwie.:-)

miczka dzielny synus. kciuki za wizyty. wspolczuje sluzby zdrowia:wściekła/y:
psota buziam

no to ja sie zegnam na dzis. buziam wszystkie mamusie i bebe. spokojnej nocy

Ostatnia edycja:
siostra gdzie Ty pyza jestes chyba w uszach !!!! cholera kopa w tyłek Ci trzeba chyba :-D Laska jesteś ,że hoho !!!!
Miczka słonko a nie pieluchowałaś małego ?? Mi położna kazała od początku bo tez mała ma lewej nóżce miała fałdkę nierówną wdłg. prawej nic się nie martw popielu**** i znikać będzie fałdka na 1000%

Orchi nie pieluchowałam bo wcześniej było wszystko ok. Dopiero teraz tak się zrobiło. Mam nadzieję, że to nic poważnego i szybko się skoryguje.

Lecę lulać. Do jutra :*

Sis, hehe:) Buzi kochana:* Misia jest cuuudna! :) Poprosimy jeszcze fotkę z Michalinki z mamusią:)

Dodi, pewnie, że będzie dobrze, tylko, jak ja wytrzymam bez Dawidka, jak będę musiała iść do szpitala? Teraz to jest mój największy problem;)

Wydrussia u nas bez zmian, Dawidek jest bardzo grzeczny, pięknie śpi i w dzień i w nocy, płakać nie płacze, jak coś mu się nie podoba, to ,,smutno gada" hehe;) Byliśmy na badaniu słuchu, wyszedł mały niedosłuch, ale to pikuś, w porównaniu z pierwszą diagnozą, że wcale nie słyszy. Co do serduszka, to wizytę mamy w drugiej połowie października, modlę się, żeby ta niedomykalność się nie pogłębiała, bo nie chcę, żeby Dawidek miał operację.

Psociu a nie mówilam że będzie ok :-) ja jutro z małą do neonatologa... wizyta masaż i kardiolog(ponoć) i tak do ukończenia 1 roku życia ale tak ogólnie to też Lileńka Kochana :) śpi w dzień i w nocy.Podobnie jak Dawiduś jak jest głodna to bardziej wykrzykuje cos po swojemu niz plakać :)
Laseczki ale jaja :-D okres mi się spóźnia 2 dni :-) ale wmawiam sobie ze to po porodzie:-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry