Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
). I dobrze, że zdecydowaliśmy się wcześniej z mężem spróbować no i wyszło szydło z wora... Prze pół roku staralismy sie i nic. Co miesięczne wizyty u lekarza, testy ciążowe itp... Psychicznie było coraz gorzej... Nawet nie wiedziałam kiedy zacząć się starac o dziecko bo miałam okres tak co 2-2.5 miesiąca. A wiecie jak się kobieta czuje przed okresem? To ja tak miałam przez 1.5 miesiąca
kłębek nerwów po prostu aż nie wiedziałam co się ze mną dzieje... No i wreszcie wpadłam do mojego lekarza i zaczęłam tak wyć, że dziadzia po prostu zbladł. Zrobił testy hormonalne, wyszło PCOS - dla mnie jak wyrok śmierci... :-
). Po laparoskopi, najpierw wywołanie hormonami okresu. W tym czasie mąż znów zabrał mnie na wakacje na teneryfę. Tam bralam hormony na wywołanie jajeczka no i 2 tyg po wakacjach okazało się, że się udało :-):-) Boooooooooosze nikomu tego nie życzę... Nie było mowy o nocach pełnych uniesień tylko z kalendarzem w ręku odliczanie kiedy można a kiedy nie... ehhhh... dlatego na razie nie chcę brać tabletek na razie, szybko mieć drugiego dzidziusa... o ile w ogole sie uda.... a potem mogą mi wszystko wyciąć i przynajmniej spokój będzie :-)moja Mila tez nie lubiała, strasznie wrzeszczałą na brzuszku ale glowe unosiła i okazało się, ze nawet za mocno bo miała WNM. Jesli Ignaś nie dzwiga główki wcale to chyba powinnas to skonsultowac z lekarzem i mimo wszystko kłasc na brzuszek . Wiele razy dziennie chociaz na minutke.witajcie, mam pytanie. jak jest lub bylo, bo moj ma dopiero 2 moiesiace i tydzien, z lezeniem na brzuszku u was, moj nie lubi lezec na brzuchu - tylko spac ale lezec nie. martwie sie, bo nie cwiczy miesni i nie lubi unosic glowki....

zrobilismy Milę