mala monis
Fanka BB :)
Dzięki Orchidea. Trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą wizytę u gina.Podziel sie później z nami relacjami o maluszku, koniecznie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
super ze wypoczęłaś.Nowe mamuśki witam .Ja mam tak bardzo czesto :-) jak juz bardzo mocno boli to biorę Nos-pę po prostu wszystko sie rozciąga ... a moj gin mowi ze ... czasami mozemy odczuwac takie bole jak przypada na dni w ktorych mialysmy miesiaczke... bo organizm jest przyzwyczajony i te jajniki jeszcze cos tam swiruja ale spokojnie .Dziewczyny czy pobolewają was jajniki?
U mnie zaczęło się w ostatni weekend. Calą niedzielę przeleżałam bo pobolewał mnie brzuch, w poniedzialek było już lepiej. Bolał ale tylko od czasu do czasu. A wczoraj zaczął kluć mnie lewy jajnik, dziś dołączył prawy i tak sobie kłuja od rana. Juz nie wiem co o tym myśleć. Nie chcę panikować, ale niepokoi mnie to...

to tak cholerka mnie wtedy brzuch boli ze sie w pol zginam, tak jakby mi dzidek uciskal jelito grube. Nie da sie nawet tego opisac, takie cos tez wam sie zdarza? bo to ze po sikaniu czuje sie lekkie rozciaganie macicy to jest normalne (bo mi juz maqnio raz pisala ze tez tak ma), ale w tej drugiej sprawie to ja podziekuje za takie bole.
sie smialam ze to jak miec rower bez lancucha. Niby go masz ale jezdzic tak do konca nie mozesz
moj D za to powiedzial ze bez siodelka. Ja mowie bez siodelka? to chyba przyjemnie i jezdzic sie da
ehh.. chopy, zawsze niedyspozycujny wtedy, kiedy jest potrzebny 
Orchidea a robiłas juz jakies badania w ciąży?Np na toksoplazmoże czy inne? czy to jeszcze za wczesnie? Ja również jestem w pierwszej ciąży, więc strasznie się wszystkim przejmuję.
tzn bolało do 12 tyg czy jakos tak miałam niemiły ucisk na pęcherz i jakies ciągnięcia a teraz juz nic mi sie nie dzieje
więc wytrwałości kobitki.Mdłosci nadal zostały , bolące piersi no i wystający brzuchol