Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Oczywiście jedyną możliwą opcją zasypiania wieczorem dla Zuzi jest łóżko z mamusią u boku. Przeważnie w 30 minut już spała a wczoraj się męczyła i co mi się wydawało, że zasnęła i chciałam wstać to ona oczy jak 5 zł, płacz i musiałam zostać.no ale przynajmniej noc jak zwykle spokojna.ehh wiem, że to niedobrze ze ze mną zasypia ale inaczej nie chce, płacze i po godzinie prób kapituluję i się z nią kłade.ja tez robiłam ten błąd i zauważyłam ze czasami lepiej poczekać te minutke czy dwie, u nas jedynie mała sie budzi jak chce pociumkać i wtedy musze wystawić cycka i śpi dalej, szkoda ze nie jest smoczkowa bo miałabym spokoju wiecej. Ale ogólnie spanie w dzień sie poprawiło.wiecie co, tak sobie mysle że ciągle sie ucze mojego dziecka.. teraz wiem, że wczesniej to za szybko ja wyciagałam z łozeczka po drzemkach...bo ona potrzebuje wiecej snu w dzień, a ja zaraz jak zaczynała sie kręcić to podchodziłam do lozeczka i do niej gadałam..a ona poprostu czasami sie pokręci i dalej zasnie i tak nawet 2 godz śpi w dzień, a wczoraj nawet 3 ciurkiem..wtedy przynajmniej wesola jest, a tak to czasami maruda z niej była![]()