Miczka
Fanka BB :)
hej ho! :-)
u nas nocka "taka se" ale rano pospałam do 10
tzn do 9 nowego czasu - to lepiej brzmi :-) tylko kręgosłup mi wysiada, cholercia boli mnie przy każdym ruchu, zwłaszcza w nocy.
Pięknych macie tatusiów mamusie kochane ale mnie bardziej zaszokowały dzieciaczki - rany jakie to malutkie szkrabulki były hehe
chyba muszę zajrzeć do naszych starych zdjęć żeby sobie przypomnieć
Maqnio no lepiej późno niż wcale ten Twój tatuś się zorientował
może teraz będzie z niego jakiś pożytek ;-) a swoją drogą przygody macie że hej :-) a Ty w każdej odsłonie wyglądasz cudnie chociaż całkiem inaczej 
ejjj a ja nie mam żadnej z Was na FB :-
-
-(
u nas nocka "taka se" ale rano pospałam do 10
tzn do 9 nowego czasu - to lepiej brzmi :-) tylko kręgosłup mi wysiada, cholercia boli mnie przy każdym ruchu, zwłaszcza w nocy.Pięknych macie tatusiów mamusie kochane ale mnie bardziej zaszokowały dzieciaczki - rany jakie to malutkie szkrabulki były hehe

chyba muszę zajrzeć do naszych starych zdjęć żeby sobie przypomniećMaqnio no lepiej późno niż wcale ten Twój tatuś się zorientował
może teraz będzie z niego jakiś pożytek ;-) a swoją drogą przygody macie że hej :-) a Ty w każdej odsłonie wyglądasz cudnie chociaż całkiem inaczej 
ejjj a ja nie mam żadnej z Was na FB :-

a Nadia przez ostatni czas tyle rzeczy sie nauczyla ze szok i to z dnia na dzien ,bardzo ladnie trzyma glowke z brzuszka tylko nie za dlugo bo sie zchytrzyla ze mozna sie przewracac na plaecki i robi to nototorycznie ,i do tego namietnie chce siadac ,i co najfajniesze bardzo duzo gada po swojemu ,teraz wiecej guganiem oznajmia niz placzem ,a to tak fajnie brzmi czasem jakbym miala kotka w domu tak sobie miauczy he he