• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Psota, bidulko, tule...
Aniaa, poczekaj, aż nauczysz sie rozpoznawać pierwsze symptomy choroby. Ja np już wiem, że jesli pojawia się u Sebka b. wysoka temp ((38-39) to na 99,99% rozwija się angina i gdyby z mety podać mu antybiotyk to nie rozwinie się mocno, ale lekarza każą czekać - ZAWSZE! To jest wkurzające.

reklama
Corin ale ja tego nie rozumiem... Jak dorosly czuje sie podziebiony to bierze jakis chociazby rutinoscorbin, gripex albo cos... A z niemowlakiem mam czekac?? na co Kurde mać? Az dostanie 40stopni goraczki?! Niepojmuje tego, alez mam nerwa... A podobno lepiej zapobiegac niz leczyc...

Psotka a od czego to sie bierze? Boli bardziej niz porod?:-p

reklama
Psotka wspólczuję i tulę... w ogóle przeczytałam że masz atak kolki NERWOWEJ i już miałam sie pytać co Cię tak znerwicowało :rolleyes2::-D:-D

I współczuję wszystkim alergiko-skórozmianowcom. U nas całe szczęście nigdy nie było problemu z alergiami, ani ja, ani mąż, ani póki co Szymek. Tfu, tfu, tfuuuuu!! Oby tak zostało.

Ania zdrówka dla Karolci, niech się nie męczy bidulka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry