wydrusia omdlenia w ciazy sa dosyc normalne, ja tez czuje ze odplywam jak za dlugo stoje w sklepie albo jestem w centrum handlowym. Ja na twoim miejscu pojechalabym na pogotowie i powiedziala ze zemdlalam i jestem w 14tc. Moze masz za niskie cisnienie czy cus. Pamietaj, najwazniejsza rzecz, ze jesli czujesz ze zaraz zemdlejesz to usiadz od razu, nie wazne czy to bedzie podloga w sklepie czy lawka i poczekaj az przejdzie, bo jesli bedziesz narazala sie na bezwladne upadki mozesz czasami niezle przywalic glowa czy brzuchem o podloge.
gon1a ja nie mowie ze tylko i wylacznie na sloiczkach, jasne ze jak bedzie troszke mieska i warzyw mozna zrobic pure i gitara. Z reszta wszystko wyjdzie w praniu, nie bede sie martwic na zapas...
Orchidea roznie pisza o tym farbowaniu, ja za jakis czas tez sie wybieram na pokrycie odrostow i nie ma zmiluj, jedynie co trzeba powiadomic fryzjerke badz fryzjera ze sie jest w ciazy, na pewno maja bardziej delikatne farby. Wydaje mi sie ze w pozniejszym czasie ciazy po prostu ci moze nie wyjsc taki kolor jaki chcesz i dlatego pisza zeby nie farbowac.