wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Anetko oj tam oj tam :-) moja śpi już ze 2 miesiace na podusi(płaskiej) i pod kołderką od niedawna
Konawalianka nio cio musi się skupić na czymś
Konawalianka nio cio musi się skupić na czymś

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

U nas koopa tylko przy piersi, wtedy czuje się bezpiecznie i ładnie się skupia ;-):-)

). obudził mnie płacz małego, wiec otwieram lodówkę , sięgam po butlę i ładuję do podgrzewacza. Mąż w tym czasie zmieniał pieluszkę. no ale ze małemu głod bardzo dokuczał, to przystawiłam do cyca, i kazałam mężowi pilnowac mleczka, az się zagrzeje. Mąż: co ty obiadek mu grzejesz? Ja:Nie, moje mleczko. Mąż: w słoiku? ..... włożyłąś chrzan do podgrzewacza!!!!
a nawet co dzień, bo wczoraj była, i dzis tez już poszła. a nie jak wczesniej, 10 dni bez kupki, a jak była to dopiero po czopku. ale jestem szczęsliwa z tego powodu, yes, yes, yes.Mam nadzieje, ze nie wpłynie to na pojawienie się jakichs alergii pokarmowych, że tak wczesnie wprowadziłam.
za to pomyłam podłogi, wstawiłam pranie, pościerałam kurze , odkurzyłam a obiad zrobi teściówka 
o maj gad ale wstyd

zgadzam siemailuj odezwij się bo za karę będziesz musiała wszystkim postawić browarka