dodi_misia
Fanka BB :)
dobra ja uciekam, rano trzeba wstac z Michasią do zerówki na 7 no i się już potem nie położe, bo maja przyjść sprawdzać tą instalację wodna... dobrej nocki pa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie, jak wchodziłam na wagę to położna tylko wołała 3 kg 3kg, a raz nawet 4, masakra, ale ja przed ciążą przybrałam do 79 i miałam się odchudzac, no i zaszłam w ciążęciezaroweczka ja w dzien cesarki mialam 82 kg a 10 dni pozniej 10 kg mniej, pozniej ubywalam tygodniowo 1 kg az stanelo na 65 ale dalam rade zrzucic do 60 przestrzegajac zasady niejedzenia smazonyh rzeczy i picia gazowanych napojow + duzo owocow. Ja od 3 miesiaca ciazy przybieralam 3 kg miesiecznie
Psocia jak mi sie kasuje post i to jakis dlugi to zazwyczaj wychodze z forum i wylaczam kompa w ramach protestu![]()
![]()
![]()

Corin, daj namiary na sklep, w którym kupiłaś korzeń irysu, plizzzzz:-)

od wczoraj.Mam wrażenie, że nie spałam wcale ale to nie prawda. Pomiędzy 3 a 3.30 przysnęło mi się na kilka minut a potem między 4.45 a 5 kiedy zadzwoniło Pola budzik
. Ciekawe jak mam na imię

.