reklama

Lipiec 2011

dodi a doilas kiedys krowe? :-D :-D :-D to wlasnie na tej samej zasadzie sie wyciska mleczko z naszych syskow :-D
jesli chodzi o wprowadzanie butli to nie wiem.. jesli juz kiedys pila mm i nic jej nie bylo to ja chyba bym dala jedna na wieczor.

reklama
cześć Mamuśki !!!
U nas dzisiaj 5 miesięcy :-).

Madzia, mój waży 8100 i mierzy 66 cm. Lekarka nic nie mówiła o nadwadze :-).

Aneta, mój śpi na poduszce, wcale nie takiej płaskiej. Jak spał na płaskim, to miał problemy z katarkiem. Tyle, że ja przez całą noc mam zapaloną małą lampkę :tak:.

Wisieńka, mój maluch też marudny. Niby śpi a zaraz straszny, przeraźliwy płacz :szok:. I cała noc taka. A nad ranem straaaszne marudy.

Anulka, uświadom mnie, co to ta Camilla? :-p Jakiś proszek? I gdzie to można kupić?

Kkasiulka, ja swojemu podaję Bebilon dla dzieci ze skłonnością do kolek i zaparć. Opakowanie starcza mi na jakieś 3-4 dni (4x po 180ml). Ale kosztuje jak za zboże - 26 zł opakowanie. :szok:

Noo, a ja już od poniedziałku do pracy. Wyrodna matka. :eek:

em_ka, no własnie nie doiłam:):) ja wiem jak to zrobić, ale po jakims czasie ściskania tak moich cycków, zaczynaja mnie bolec:) jak na razie nie otworzę tego mleka, chyba że naprawde kryzys przyjdzie...niech stoi, nie zmarnuje sie :)

Chyba same tu zostałyśmy, a jednak nie:)

Gocha, to na krotko ci starcza...kurcze moje tez na tyle będzie starczać?? :-D myślalam że przynajmniej na te dwa tyg:)
Sto latek dla 5 miesięczniaka!
A nie próbowałaś podlozyć czegoś pod materac malego?? wtedy miałby wyżej glowke i nie musialby mieć tej poduchy grubej.. ja mam pod materacykiem gruby recznik podlozony, lekarka mówiła mi żeby małej głowke wyzej własnie tak kłaśc..

Ostatnia edycja:
dodi moje cyce sa chyba zmieczulone, bo mnie w ogole nie bola. Mala mi je juz tak wygryzla dziaslami ze sie przyzwyczaily :-D
No ja czekamna D bo jeszcze nie wrocil od momentu kiedy wyszedl do pray o 10 rano :confused2: pojechal zawiezc auto do warsztatu znajomych i mieli go przywiezc, jak widac cos im dluuuuzej zeszlo :confused2: a mala mi sie rusza caly czas w lozeczku, mam goraco w pokoju tak grzeja grzejniki a okno otwarte.

Gocha GRATULACJE dla maluszka :*

Gocha
dodi ma racje, w inkubadorach sa takie specjalne regulowane materacyki i wlasnie sie podnosi z jednej strony tak jak NIco miala, a ty mozesz zrobic to sama podkladajac cos, nawet poduszke. Lepiej jak ta poducha jest pod materacem niz zeby maluch na niej bezposrednio spal, lepiej dla jego kregoslupa.

Ostatnia edycja:
emka a ja wracam do pracy ale mam nadzieję, ze pokarmię chociaż wieczorem i rano jak najdłużej, ile się da:tak:
dodi Milcia nie chce w dzien cycać i ja ściągam żeby nie zanikło 2 razy ale mam wrażenie , ze go coraz mniej
Gocha nie wyrodna, mus to mus. ja też muszę po prostu ale mam ten zaległy urlop bo macierzyński kończy mi się 19 listopada a potem 2 tyg. Fakultatywnego i ten urlop i praca.
Gratki dla 5 miesięczniaka

Trzymajcie kciuki za nocke by Mila spała. Dobranoc.:-)

wisienko jesli bedziesz konsekwentna w dawaniu cyca rano i wieczorem mimo pracy to mleko nie zaniknie. MOja kolezanka karmi juz prawie 3 lata i pracuje i piersi sie nauczyly i nie ma z nimi problemu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry