Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak tak.. u mnie na wsi powstała pierwsza kawiarnia w naszym zasięgu - heheto trwa juz 5 miesiecyemka kurczę to już tak przecież długo trwa - a co mąż na to?potrzebujecie z mała spokoju przecież
z tym ze maly jest juz coraz wiekszy i coraz wiekszy rozpizdziel robi w domu + wrzaski od ktorych dostaje boli migrenowych. To jest straszne, a tesciowa to mi sie wydaje robi to wszystko specjalnie zeby mnie wku***c bo widzi ze wychodze do niego i go uciszam i odciagam od drzwi jak wrzeszczy a ona nawet z kuchni nie wyjdzie. No to nic, cos za cos, mala sie wlasnie obudzila a on zasnal, wiec jak zacznie mala mi wrzeszczec to ani mi sie sni ja uspokajac. oj oj maly to jeszcze dziecko ale tesciowej to bym przyfranzolila z checiao Jezuuuuuuuuuu, a nie możesz mu chlapnąć w łeb? i t6eściowej przy okazji też

D jej mowi a ta i tak swoje robi bo on caly dzien poza domem. Juz sama nie wiem co ze soba zrobic, na spacery dlugie juz nie moge wyjsc bo za zimnoEm_cia, tak, Dawidek to cały tata. Nicolette to chociaż od pas w dół podobna do Ciebie, a u mnie nic a nic Dawidek z matki nie ma
A ten Twój chłop, to teściowej nie może czegoś powiedzieć? No co za baba, szok!
ja pikole zwariuje i mnie zawioza do psychiatryka.