reklama

Lipiec 2011

Anetko moja Klaudia tak młuci juz z łyzeczki ze ho ho na poczatku tez nie chciala wypluwała ale to na tym polega zeby mimo wszystko zbierac i wkładac po troszku du buziunki , u mnie po troszku nie daje egzaminu bo krzyk jak diabli trzeba szybciutko pare łyzeczek zeby sie zasiciła potem moge spokojnie jej dawac
Psotko nie wiem czy ma zoładek z zelaza ale młuci wszustko i nic kompletnie jej nie jest jak zobaczy kogokolwiek z talerzem to radosc nieziemska jak by to dla niej było , sa rzeczy których ona nie smie jeszcze jesc ale duzo juz poprubowala nie bede wam mowic co bo byscie zawału pewnie dostały , jesli chodzi o jabłko tez nie hciala ale ja uparcie przez kilka dni i potrafi jednym chaustem pół jabłka duzego startego wmłocic

reklama
Konwalianko rzeczywiscie to moze byc skok akurat pauje bo jest taki skok midzy 14 a 19 tygodniem ,poczytalam se troche wiec zapewne to jest to ,tylko przerazaa mnie ze ten skok tyyyle trwa ecch moze minie szybciej bo jest masakra.wlasnie powoli budzi sie z drugiej drzemki ,Aneto u mnie z tym jedzonkiem to tez wiecej wypluje niz zje ,ale ze sloiczka zauwazylam ze wiecej zje niz tego domowego jedzonka szlachcianka:-Dale jeszcze nieszaleje z tym dawaniem jej jedzonka ,raz dziennie czegos po troszeczku i kaszki troszke a tak to mleko,no i solidarnie musze chrupka wyprobowac:laugh2:

Cześć
wczoraj pisałam o badaniach, ale niestety nie udało nam się ich dzisiaj zrobić.
Mały codziennie zaczyna dzień od zrobienia kupki tak dzisiaj jak na złość zrobił dopiero po 11 a "materiał" :) do badań można oddawać do 9!!!
Dzisiaj na wszelki wypadek wezmę już wieczorem gdyby jutro też chciał zrobić nam psikusa :-)

Psota czekam na wieści od Ciebie po wizycie u gastroen.... (nie pamiętam jak się ten lekarz nazywa :-))

My już po spacerku, a właściwie moi faceci, bo ja wykorzystałam ten czas na ogarnięcie mieszkanka.
Marzę o chociaż jednym dniu lenistwa....

Miłego dnia

My już po spacerku, zimnica jak diabli, do tego wiatr. Nawet w czapie zmarzłam. No ale niech się maluch hartuje. Przy okazji ja z nim :-D

Sesti, a co u Was śnieg? w sumie to tylko patrzeć jak spadnie.

Ależ jestem głodna. Idę obiad podgrzać.

Sesti, jeszcze nie ma, ale powietrze jest bardzo nieprzyjemne, niby 5 stopni ale zimno jakby blo kolo zera.

Anula, ja mialam, ta hormonalna 5letnia. Przez 3 pierwsze lata bylo ok, a potem zaczelam zbierac wode, puchlam koszmarnie i musialam wyjac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry