Nie uciekłyscie?? ja byłam pod prysznicem i musiałam ogolic nogi bo wstyd przyznac ale ostatnimi czasy taaaak mi się nie chce ze juz busz miałam

i tak sobie myślałam, że jak miałam brzucho to było ciezej, więc teraz nie ma co narzekac heh
Wisienko, no nie gadaj! mało sie teraz słyszy o młodych ludziach którzy mają powolanie.. wiesz ksiądz w rodzinie zawsze sie przydaje

kasiulka, ja tam nie noszę związanych wlosów..nie lubię i już
Anula, sliczny łysolek! niech żałuja dziadkowie że takiego kochanego bobaska nie widzą! ja nie wiem jak tak można, przeciez to takie słodziaki male! ale znam jeden przykład z mojego otoczenia, moja przyjaciólka zaszła w ciązę (planowaną, slub też planowali) ale niestety on ją zostawił w ciązy i poszedł do innej (której tez zrobił dziecko, ale poronila, bliźniaki podobno i się z inna ożenił) i to wszystko w ciągu kilku miesięcy... teraz malutki ma prawie 2 miesiące a on nawet go nie widział, napisała mu że urodziła mu syna..ale nawet nie raczyl odpisać! no noż w kieszeni sie otwiera! i do tego nie dał na niego ani grosza! ani na wyprawke ani na nic innego.. teraz wniosła o alimenty, wczesniej o zabezpieczenie alimentów ale jeszcze ani gorsza nie ściągneli, wisi jej juz jakieś 5 tys! i jeszcze sie odwoływał, ale na nic bo sad odrzucil jego wniosek.. och długo by pisac...no ale nie taki był temat

Anula, córka mojej koleżanki ma 3 lata a wloski ledwo ledwo, takie jak niemowle, jasne i cienkie, moze ze 3 cm.. moja Michasia tez ledwo ledwo meszek miała, ale na roczek juz moglam jej kiteczka na czubku zrobic i loczki z tyłu miała

urosna na pewno!