• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

sestina - ladna waga :)

ja to musialam "na gwalt " pozamawiac teraz ubranka dla malego bo okazalo sie ze zostaly nam jakies ostatki, tak wyrosl..

reklama
a wyobraźcie sobie, że ostatnio jak byłam z małym u lekarza to był 8 miesięczna dziewczynka, która waży 9 kg i wszyscy jej nadwagę wmawiają!!! wydaje mi się, że to lekka przesada

no ja nie wiem, jakos lekarka się nie dziwiła,,,,zresztą karmię tylko piersią- czasem mam wrazenie ze wodę tylko wypija a tresciwe mleczko zostaje - tak szybko jje- a tu prosze;)

sestina - ja to juz nawet na 80 patrze, bo rozmiar rozmiarowi nie rowny.. niektore 62 sa jak 74 ;/ ;/
asica - 9k i nadwaga ?? to jakies chore.. dzieci sa tak indywidualne..

mój siostrzeniec ma prawie 2 latka i waży 11kg i dla odmiany w szpitalu stwierdzili, że ma niedowagę...

ja obstawiam, że moje słońce coś koło 6 kg waży ale dowiemy się przy szczepieniu

asica - tak to z dziecmi jest.. jedne za chude inne za tlusciutke.. mam w rodzinie malego babla ktory ma 3 lata a wazy chyba z 25 kg tak go utuczyli ;/ jak chodzi to ociera sobie udka i nie chce mu sie biegac nawet, woza go w wozku.. ;/ krzywdza dziecko .. ale tak to jest jak sie daje od malego - juz jak mial ok roczku - tlusty rosol, schabowy, kapuste i to nie male porcje...... ;/ jedzenie na noc po 23, jakies frytki .. masakra! zal mi tego babla bo jest przekochany ..

reklama
rany! jak można coś takiego dziecu zrobić... przecież to małe dziecko i rodzice decydują o tym co je i powinni tego pilnować, a jak dziecko ma tendencję do tycia to tym bardziej!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry