• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
Corin gratuluję wygranej :tak:

Beja sto lat!! "Staruszko" hahaha

My gluten już też będziemy wprowadzać tylko najpierw doprowadzimy skórkę do porządku bo jakieś suche placki się porobiły :baffled: u nas zupek jeszcze aż tyle się nie je więc będziemy dodawać do kaszki. Chyba nie ma to znaczenia?
Cholera wózek mam cały mokry - zostawiłam po spacerze na podwórku żeby mąż wniósł jak wróci z pracy a tu okazuje się, że od godziny pada... dammit!

asica - mniam ! ja klade na stol czekolade z orzechami ;-)
miczka - nie wazne do czego, wazne zeby trzymac sie zalecanej ilosci na dzien :)

a mnie moj maly terroryzuje i jakies dzikie placze odstawia, na 5 sek widzial tv, jak go odwrocilam zaczal ryczec, pokazalam znowu i smiech! a to bestia, powylaczalam wszystko...

miczka- tak przypatrzylam sie twoim suwaczka i jakby wasza dzidzia zostala troszke dluzej w brzuszku to byscie mieli ladny prezent na rocznice!!! :):)
u mnie zabraklo 12 dni ale i tak bylo po terminie wiec nie byloby szans.. :P

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry