Hejka wszystkim

u mnie wczorajszy wieczór, noc i ranek dzisiejszy to tragedia. Tak mnie głowa boli że normalnie wysiadam. Wczoraj wzięłam apap ale nie pomógł, teraz łyknęłam ibuprom zobaczymy jak to będzie.. My dziś pospałyśmy do 9.30 ale to dlatego że ja przez tą głowę w nocy prawie nie spałam i mała jakaś taka niespokojna była.
asica.g ależ mi narobiłaś smaka na jabłecznik

Moja też chce wstawać jak ją kładę do karmienia ale to czasami tylko, jak rozbawiona jest za mocno, dlatego ja przed karmieniem staram się ją trochę wyciszać
beja u mnie też prasowania sterta, wczoraj miałam to zrobić ale nie dałam rady:-(
A jeśli chodzi o karmienie czy piersią czy mm; moja kuzynka ma bliźniaki tydzień młodsze od mojej i dokarmia je butelką z mm bo zwyczajnie nie starcza jej pokarmu na dwoje

nigdy przenigdy nie pomyślałam nawet że jej dzieci mogą rozwijać się gorzej od Amci. Mi się wydaje że piersią po prostu wygodniej jest karmić, bo wyjmujesz i masz a butelkę musisz lecieć i zrobić.
Wszędzie piszą o zaletach karmienia naturalnego ale jak ktoś nie może to przecież tego mleczka sobie nie wyczaruje. Ja jak byłam w ciąży też się spotkałam z uwagami od kobiet z pracy, co robić żeby mieć mleko

D no ale chyba one zapominają że na to nie ma reguły
"Beja85:
ocho chyba się obudził a ja w trakcie prasowania
"
a jak Ty prasujesz jednocześnie na forum pisząc?? Ile Ty masz rąk kobieto ?<zazdrosna>

DD