Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć wszystkim Mamusiom
Ooo jak dawno mnie tu nie było! mam chyba z 1000 stron do nadrobienia :-) co będzie raczej trudne z powodu chronicznego braku czasu spowodowanego powrotem do pracy
Wszystkiego najlepszego dla Mamuś i Dzidziolków, dużo zdrówka !!!
witam Was
nawet nie probuje doczytac tego co nadrukowalyscie.
W ogole nie mam ochoty na nic, beznadziejna sytuacja z pieprznieta tesciowa ktorej mam najserdeczniej dosc. Mam dosc nerwow, placzu, nieprzyjemnej atmosfery i klotni z D przez nia. Gdybym wygrala w loterii swiatecznej przeprowadzilabym sie na drugi dzien ehh...
a z nowosci to mala kazdego dnia wieczorem wypija od 150-170 ml mleczka z kaszka i spi ciagiem 6,7 h a pozniej wybudza sie co ok 2,5 , 3 ale nie tyle co z glodu co z potrzeby, wkladam smoczka i zasypia, a czasami sobie pociumka cyca.
emka - czesc kochana! tesciowa sie nie przejmuj, to juz tak jest ze wszyscy sa madrzejsi od nas, nagle okazali sie ekspertami i maja zawsze racje, zawsze robia lepiej, nigdy sie nie myla i sa super - ja to przerabia z matka..dalej..nie martw sie!! popatrz na swoje sloneczko i usmiechnij sie
Mateuszkowa, witaj.
Przepraszam, że nie przywitałam się z nowymi Mamusiami .
Ale to pewnie dlatego, że Wszystkie jesteście dla mnie znane.Nawet jak nie jesteście :-).
Chyba będę uciekała, jako wyrodna matka, która pierwsza wróciła do pracy .
psotka ja mieszkam 50km od Gdańska, a z Gdańska jest danuska
Anula, nosz co za szpital u Was, o moim tez słyszałam różne opinie, ale było super! Nawet kazały przychodzić po mleczko, bo powiedziały ze skoro mam za mało to dziecko glodne nie może być, bo może wpaść w jakąś zapaść czy coś...u nas mieli gotowe mieszanki w takich malych buteleczkach i dawały każdej kobitce ktora prosiła