reklama

Lipiec 2011

Psota wiem coś o tym, ja czytałam na bb na pożegnaniach historie dziewczyn i ich dzieci, różne historie, przez trzy dni czytałam i 3 dni płakałam. Dobrze że wcześniej jak byłam w ciąży do tego nie dopadłam bo bym chyba umarła ze strachu. Ale dzięki tym historiom nauczyłam doceniać się jeszcze bardziej szczęście jakie mnie spotkało, moją Amelkę no i zyskałam dużo więcej cierpliwości do niej.

Właśnie miałam pisać czemu Ty jeszcze nie śpisz;p

Ja też uciekam Dobranoc ! :-)

Oooo co znalazłam na all, chyba kupie Amelce i dwóm siostrzenicom bliźniaczkom na gwiazdkę :http://allegro.pl/soft-touch-skarpetki-z-falbanka-opaska-0-6m-i1953620900.html

Ostatnia edycja:
reklama
Witam witam jestem pierwsza:-D my juz nie spimy jakies pol godz.
Ale mam katar, normalnie masakra:wściekła/y: jeszcze mnie dusi na dodatek:wściekła/y: mam nadzieje zeWojtek jest na tyle obyty z moimi zarazkami ze nic mu nie bedzie:-D poza tym wysysa przeciwciała nie?!:tak:
psota ja tez sz
wink2.gif
czepie na pneumokoki, wole ie ryzykowac nawet zycia maluszka.
joannach nie czytaj takich głupot bo kota dostaniesz, ja z takiego podczytywania prawie sie wyleczylam:tak: a skarpetusie sliczne:tak:

ooo wlasnie nam sie ulało:eek:
ciekawe kiedy kawa:eek:

asica kawki chętnie, jeszcze takiej cafe latte z ekspresu mmmmniam;-) najbardziej lubie:tak: (ale niestety nie mam ekspresu)

zaraz ide na sniadanko bo bez niego nie funkcjonuje :)

Ostatnia edycja:
Beja już po śniadanku? Ja jeszcze nie, nie chce mi się iść i zrobić. Ostatnio mój mały polubił spanie na brzuszku. Nawet jak zaśnie na pleckach to przez sen na brzuch się przekręca ale tylko w dzień.

Jestem i ja,dzien dobry:tak:maz wypil resztki mojej ulubionej kawy i poszedl do pracy :no:znaczy mam ja jeszcze inna ale z rana lubie mocna se walnac ale nima wiec delektuje sie inna.100 lat 100 lat dla wszystkich 5 miesieczniaczkow!!!Asica beja czeesc porannie:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry