M
Mateuszkowa
Gość
jak ja wam tego sniegu zazdroszcze.........ehhhhh...
u mnie nic.. ;/
teska - to super !!!
u mnie nic.. ;/
teska - to super !!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja teraz zmagam sie z wlasnym JA zewby zostawic w niedziele malego i isc do kina z mezem, nie byloby problemu ale maly bedzie mial wtedy karmienie..i jakos nie moge sie rpzekonac ze ktos da mu jesc jak trzeba..wiem to glupie, sama sie z tego kiedys smialam jak kuzynka miala takie dylematy..ale i mnie dopadlo.. jak cos to bede musiala dac instrukcje krok po kroku jak dla glupiego -zebym to ja byla spokoja![]()
i umyje te nieszczesne okna!Smieje sie z tego pola bo u mnie maż z pod samiuskich tater a ja z pomorza wiec zawsze sie spieramy gdzie Hania idzie czy na dwor czy na pole
ale za to zdziwilam sie bo zamiast trzech nocnych karmien bylo jedno o 6,tak by moglo zostac;-)
aneta - ja tez malego zostawiam od od dawna ale nigdy w porze karmienia, zawsze wychodzilam pomiedzy...
tez siedzialam i myslalam co malutka robi,czy zjadla itp ale kurcze nam tez sie nalezy wyjsc z domu i odsapnac od tych codziennych obowiazkow