Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A mój Staś prawie wcale nie leży na brzuchu. Nie chce mu się. Od razu się turla na bok albo drze się, żeby siadać. No jeszcze popatrzeć przez ramię uwielbia na rączkach
Magia, a co tam bedzie robił to co inne dzieciaczki, Staś to Staś, on musi po swojemu haha, Bianka też nie lubi na brzuchu...chwilkę leże a potem zamiast sie sama obrócić to krzyczy żeby ktoś jej pomógł..
No z tego co piszecie to jeszcze mamy trochę czasu
To i u nas w końcu mała woła że już ma dosyć brzuszka ale trochę dłużej na nim poleży... tylko jak tylko ją na plecki odwrócę to ona znowu wraca i znowu chce na plecki
didi ja wlasnie z emka gadalam o spaniu i stwierdzilam ze to temat nie dla mnie bo zaraz mnie nosi... i juz nie chce slyszec, ze minie bo kuźwa tak słyszę od 3 miesięcy i niestety NIE MIJA A NAWET JEST CORAZ GORZEJ az płakac mi sie chce jak wieczor sie zbliza...