Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam niedzielnie.
U nas ok. Mały w nocy zjadł dzisiaj 180ml. Normalnie szok, tym bardziej że w dzień trudno wcisnąć w niego 150ml.
No i uwaga uwaga, młody nauczył się czołgać jak gąsienica
ale sie wkurzylam, wystawilam na gumtree na sprzedaz serwis do herbaty z fisher price - mam nowy, nie rozpakowany a jakas baba wyslala mi e z " dobrymi radami" ze ona corke uczy liczyc na plastikowych warzywach i ze moje metody wychowawcze polegajace na" sprzedawaniu serwisu.. zamiast zostawieniu go dla synka sa nie odopwiednie " ....... co comments.. ;/ ale franca
asica - no nie wiem wlasnie, napisalam jej odp. wyczerpujaca odnoszac sie do montessori jak taka pro wychowawcza jest a co do wczoraj......daj spokoj..najgorsze jest to ze takie sytuacje tak mnie wkurzaja ze pozn iej trudno mi sie opanowac ;/ i powod na klotnie gotowy ;/
nic specjalnego, ale czasem trzeba się na chwilę zatrzymać i zastanowić, znam swoją wartość i weim co jest ważne a co nie, a ludzie jacy są sama wiesz...
my dziś kąpanie wcześniej bo mały padnięty był a teraz hasa :-) skoczyłam dziś po kaszkę dla małego i wróciłam o 100 zł lżejsza ;-) do kaszki dokupiłam butelkę, jakieś słoiczki, pieluchy i materiałową książeczke