reklama

Lipiec 2011

Mateuszkowa, też gdzieś słyszałam, że jeśli dziecko po paru dniach toleruje gluten to można go normalnie na stałe wprowadzić do diety..
No no, wielki chłopaczek:) moja kilogram lżejsza:) no ale to dziewuszka:)

100latek Mateuszku!

reklama
dodi - dziekujemy :)
twoja to laseczka ;-) zreszta jak wszystkie dziewuszki tu! :):)
powiedz jak ty bedziesz robic z glutenem ? mialam wielkie plany robic ta ekspozycje a teraz nie wiem, lekarka powiedziala-jak ma cos wyjsc to wyjdzie po paru dniach..wiec nie wiem ????

Mateuszkowa, ja wczoraj dałam pierwszy raz jabluszko z kaszką manna (ze sloiczka..zjadła cały, tam jest odpowiednia ilość glutenu) dzisiaj mam jabluszka z brzoskwinia i sucharkami..i tak kilka dni popróbuję...dalej zobaczymy:)

ja narazie nie podawalam glutenu,kontrole u lekarza mamy w pierwszym tyg. stycznia,ale mam pytanko czy Wasze maluszki przesypiaja cala noc,bo ja daje kaszke do ostatniego karmienia a i tak po 5 godzinach budzi sie glodny i chyba zrezygnuje z kaszki,

anp -moj spi srednio po 12 godz.. na noc dostaje mleczko 210 ml z 6 miarkami kleiku kukurydzianego i nie budzi sie ale moj to z tych co od poczatku sie nie budzil ..

moj na poczatku gdy pil moje mleko to spal po 7 godzin,tak do ok 2-3 miesiecy bylo a musialam zaczal go dokarmiac bo moje mleko mu przestalo wystarczac i co godzine w dzien go karmilam,takze teraz jestesmy juz caly czas na mm,no i daje mu 2-3 lyzki kaszko przed snem do mm ale nic nie pomaga on za pare godzin glodny,a chce go oduczyc jedzenia w nocy

reklama
to zrob tak jak ja:
jesli np. je o 19.30 mleczko i wiesz ze kolejne je za ok 2 godz to daj mu za 1,5 godz. zanim jeszcze obudzi sie na jedzonko, albo wtedy zje cala butle albo nie i stopniowo po paru dniach dawaj mu szybciej skracajac czas po 10 minut, ja tak robilam az doszlam do roznicy ok godziny - nie dalam wtedy i przespal cala noc
moze u ciebie zadzaiala?:)
biore sie za cwiczenia.. ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry