reklama

Lipiec 2011

reklama
orchidea, zgadza się, mój to jest rzadziej, ale są tego plusy..zawsze jesteśmy stęsknieni i jak jest tu przez te dwa tyg to staramy sie wszystko nadrabiać i spędzamy ze sobą jak najwiecej czasu, w sumie to w ogóle sie wtedy nie rozstajemy.
Zawsze stara się nadrobić stracony czas i juz nie mogę sie doczekać aż przyjedzie.. To już za 11 dni.
Troche narzeka, bo jak on przyjedzie w piątek wieczorkiem, to nas jeszcze nie będzie bo wracamy od siostry w sobote wieczorem.. I A. juz marudzi co on cały dzień sam będzie robił.. (ja wiem co, na pewno skorzysta i będzie sobie w spokoju grał w swoją gierkę na kompie)

A tak na marginesie, to właśnie sprzątnęłam łazienkę i jestem mega zmęczona ta praca hehe

Orchidea, jeśli można spytać, to ile Ty masz lat, że się bałaś, że stara panną zostaniesz? A takie poznanie przez net to super znak naszych czasów. Komputery widać też bywają romantyczne :) W sumie często się słyszy w tv, że ludzie się tak poznają, ale ja nigdy nie znałam żadnej pary, która by się tak poznała. Gratuluję, jak to jednak dziwnie sie ludzie poznają... A to dobrze, życie jest dzięki temu ciekawsze :)

dodi_misia no jednak takiej pracy daleko są plusy tęsknota i brak nudy :D:D i nie tylko... :D:D ojj no jeden dzień da radę kurcze serio tak prawie każdej z nas faect gra na grach ??

Pracuje w Norwegii, jest kierowca.. Jeździ w systemie 4na2, czyli 4 tyg tam w pracy i dwa w domku.. W sumie to urlopu ma tyle w roku, że chyba nikt tu tyle nie ma W Polsce, no ale cos za coś..

orchidea, no mój gra, ale jak jest w domku to mu nie pozwalam, tyle ze on gra na kompie, a nie na playstation (bo nie pozwoliłam mu kupić)

Wooooow ale wy macie tepo skrobania !!!! No ja nie jestem wstanie przeczytac tego co dzis napisalyscie :zawstydzona/y: ...niestety...

Mnie jak w poprzedniej ciazy boli dolna czesc plecow... zaczyna bolec mnie cale krocze , lacznie posladkami, i wewnetrzna strona ud.... Boje sie ze ze powtorzy sie rozrywka z pierwszej ciazy czyli ten okropny bol w kroczu przy ktorym sie lezy jak kloda, przy ktorym nie da sie obrucic w lozku, przy ktorym nie da sie chodzic wogoooole...to jest gorsze niz caly porod !!!!

reklama
Wspólczuje mala-gorzatka, mnie plecki zaczynaja boleć jak coś zaczynam robić, np sprzątać czy długo stoję.. ale tak same z siebie to nie..
Jak widac każda ciąża jest inna..

A ja z A. poznałam sie w sylwestra, na którego zreszta nie miałam ochoty iść..
Ostatnio smialismy się z mężem...po co my poszlismy na tego sylwestra? Teraz mąż, żona, dzieci,praca itp a takie byłoby błogie życie ;-)

Oczywiście zadne z nas by tego nie zmieniło na takie samotne życie.. (chociaż czasami jak mnie wkurza to.....;-):-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry