• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

balkan ja sobie nie wyobrazam inaczej, musimy wszyscy jechac do taty. Jest nas spora gromadka. No ale brakuje jenak mamy i w tym roku pierwsze święta bez babci. Troszczymy się o to zeby było tradycyjnie i mam nadzieje, ze moje dzieci zapamiętaja Gwiazdkę tak jak ja i będa tak ja lubiły. Strasznie mi żal ludzi, którzy nie lubia Świąt.
Corin hehe zaspy zaspami ale jenak urok jest. Ja się zastanawiam czy u taty będzie śnieg. Już był ze dwa razy ale stopniał
margaritak chyba takie moje przeznaczenie, ze mam wam zbudowac klimacik.

Ja proszę koniecznie o zdjecia choinek dziewczyny, moze na watek mama i ja. Ja swoją wkleje choć widziałyscie pewnie na blogu . Jak będe u taty to ta naszą wielką w tych ozdóbkach pamiętających moje dzieciństwo a dwóch jeszcze mojej mamy. Jest kolorowa i tradycyjna i taka najbardziej mi się podoba.

Ostatnia edycja:
reklama
hejjj!!!u mnie noc slabiutka oj slabiutko ale to nie przez Nadie tylko ze przez to ze mielismy gosci i kolo 24 poszlam spac a zawsze o 21 ide lulAC ,mala obudzila sie tez godzine wczwesniej niz zwykle ,wiec jestem troszku niewyspana .Corin ale ci fajnie z tym sniegiem ,ide was podczytac bo skarbewk moj przysnal narazie ,witajcie wszystkie mamusie

hej.
Wisienka zdrowia dla córy:tak:
Dołączam się do prośby o śnieg od Corin:-)

Dziewczyny powiedzcie mi czy mogę zagęścić zupkę Wojtkowi ryżem?? Niestety zapomniałam o kaszce kukurydzianej albo kleiku

witaj Teśka oj kawka by się przydała co??;-)

Bardzo chetnie tylko ze tyle rzeczy do zrobienia jest mimo ze niedziela ale niemam wyjscia bo moj Tomek caly tydzien bendzie pracowal i pozno wraca ,a jakos niewidzi mi sie po nocach sprzatac wiec on zajmie soie mala a ja te najpilniejsze rzczy porobie ,a z niewyspaniej najwyzej bende ratowac sie kawa :)wisienko zdrowka dkla Milcu.my wigilie we trojke ,pierwsza na wigilia tylko troche dziwnie bo zawsze bylo tloczno i gwarno:)Beja kawa wypita juz a i tak jakos niewyraznie sie czuje ,pozatym chyba jakis wirus szaleje bo mdlosci jakies mam dziwne

pozatym ide jutro z mala do lekarza bo sie martwie ze malo pije mleczka tylko z 2 gora 3 razy dziennie po 140 ml :eek:pozatym czeto ulewa i robi twarde i zbite kupki ,moze mleko niepasuje no niewiem zobaczymy

Dziekuję dziewczyny inhaluje ja i całe mieszkanie więc mam nadzieje, ze do czwartku się pozbędziemy i nie bede musiała cudownej Pani doktor i trochę cioci przyszywanej ( całe życie mieszkała na przeciwko babci) angażować.
teska w takim razie zycze siły. W trojeczkę też będzie cudnie , na pewno wyczarujesz świąteczny nastrój:tak:
madziulka a jak u was , wszyscy zdrowi?/

W sumie to pierwszy katarek Miluni i mam nadzieję, ze jak przyszedł szybko tak pojdzie i nic się nie rozdmucha z tego.
ide gwiazde nakarmić. A i wiecie, ze przeprosiła sie z cuycem. Rychło w czas jak wracam lada miesiac do pracy
Teska Mila tez tak pije od jakiegoś czasu ale je kaszki na mleku, więc to też posiłek mleczny

Hej, witajcie:-)
Madzia to już tak szybko do pracy biedulko?
Tesia ​a lepiej jadła? Ja mam tak samo dzisiaj - roboty po szyję, mimo że niedziela.
Wisienko warto było tyle się męczyć z laktatorem. Mila wreszcie doceniła cyca:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry