reklama

Lipiec 2011

witam wszystkich

A u mnie choroba sie rozplenila na dobre , wszyscy chorzy prócz Klaudusi obu tak zostało , jestem nie do zycia ,
Wisienko ja zazdroszcze ci tak wspaniałych swiat az łezka sie kreci , my nigdzie nie bedziemy sie wybierac spedzimy je sami w domku , OBY mILUSI MINOŁ WSTERETNY KATAR
wisienko , silwia , dodi ,mateuszkowa , konwalianka, asica , Ania witajcie mamuski

reklama
Sylwia to czekam az się obrobisz i wstawisz foteczki
Marzenka zdróweczka dla was. Kochana a wy macie taką sporą rodzinkę, ze na pewno święta będa cudowne
asica a czemu nie macie choinki? nawet malutkiej. No a atmosfere tworzą ludzie, &&& żeby była
konwalianko mam nadzieję, ze szybko załapiesz świąteczną atmosferę i będziesz się cieszyl 1 świętami z Tymusiem
Ania na pewo nie jest łątwo. Podziwiam maqnio bo wprowadziła juz sporo i Róża śpi

witam i ja :)
my dzis juz po spacerku - poszlismy do sklepu z dzieciecymi gadzetami i oczywiscie nieplanowane zakupy, ale co tam..;-) przy okazji zrobilam wywiad na temat fotelikow i wiem co prawdopodobnie kupimy - recaro young sport ( czy jakos tak ) 9 - 36 kg
maly zjadl dzis sloikowa zupke z krolikiem mniam mniam :)
aha - i mamy nabrzmiale dziaselko na dole ! wiec zabki chyba sie zblizaja i pewnie stad ten humorek, brak apetytu..

corin - zazdroszcze sniegu - u nas spadly trzy platki na krzyz rano i tyle.. :eek:
teska - powodzenia u lekarza!!! trzymam kciuki, u mnie tez maly jadl a nagle sie skonczylo, zamiast 180 ml zjada 60- 90 ml ! i nie jest glodny a ja odchodze od zmyslow..obstawiam ze to zeby i nie zmuszam na sile..
dodi - co do kupy, to moj walnal taka w sklepie ze bylo czus z daleka..:eek:
silwia - ty tak piszesz o swoim jak ja o moim - panicze nasze kochane:-D

wszystkie mamusie niewymienione witam :)

corin - moze i tak ale u mnie "tylko"silny wiatr a ze sniegiem byloby juz tak..magicznie..
konwalianka - zdrowka dla Tymusia
zaraz zabieram sie za obiadek.. rybka dzis mniam mniam :)

hej, ja na sekundę pochwalić się, ze u Tymusia pojawiła się lewa, dolna jedyneczka.. łyżeczką słychać aż miło..jeszcze tylko 19! :)

wisienko, super, ze jest poprawa..oby tak dalej

Ostatnia edycja:
wisienko - nie mamy gdzie postawić, może jak za rok mały siostry podrośnie to ubierzemy. A u siebie nawet małej nie mam gdzie postawić :( z resztą jakoś w domu to już nie to samo :no: chociaż te Święta już będą lepsze przez to, że mam moje kochane słoneczko:tak:
beja - ja dziś skądś przyniosłam do domu biedronkę :-)

a i muszę się Wam pochwalić: wygrałam dla młodego biedronkę do wózka z Baby Ono :tak:

konwalianko - gratulujemy Tymusiowi zębolka ;-)

reklama
Witam:)
Też jestem lipcową mamusią- na początku ciąży do Was zaglądałam ale później praca, obrona mgr i czas zleciał okropnie szybko:) teraz z dwójką urwanie głowy więc czasu mało :)
Zaglądam do Was żeby podczytać czy Wasze szkraby przesypiają noc...u nas masakra mała budzi się w najlepszym wypadku co 1,5godziny:baffled:już mam dość, butelki nie chce więc odstawienie od piersi nie wchodzi w grę:eek:przez pierwsze prawie 3 miesiące mała spała po 7 godzin aż tu zonk i noce są pełne pobudek:/ jak czytam że u Was 1-3 pobudki to marzę o takiej nocy:sorry:
pozdrawiam wszystkie mamusie:happy:

ps ja dla starszaka mam fotelik Maxi cosi Tobi i dla mnie rewelacja :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry