Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja tez jadlam w swieta wszystko, nasze dzieci juz nie sa takimi maluszkami zebysmy musialy sobie wszystkiego odmawiac;-) Ale mala, pewnie przez ilosc zjedzonych przeze mnie slodyczy, od dwoch dni kupy nie robila... I dzisiaj humor ma taki sobie pewnie troche kupa ja meczy no i przyzwyczaila sie do tego ze bylo pelno ludzi i ciagle ja ktos na raczkach nosil i teraz lezenie jest beee...
Napisze Wam jeszcze ze cieszy mnie, ze znow moge caly dzien w dresie chodzic, w swieta jakos niewypadalo Karolia dostala pelno ciuszkow wiec ubierania dziecka na jakis czas mam za glowy
ja też chętnie wskoczyłam w dresy, ale nie powiem - podobało mi się chodzenie w sukienkach przez te 2,5 dnia - dawno tego nie robiłam
Teraz przez tydzień chyba nie powinnam jeść wcale ;-)
Milunia w święta mi się rozchorowała - to znaczy gorączkowała od środy, w sobotę wieczorem zaczęła się pojawiać wysypka - klasyczna trzydniówka. Całe święta przesiedziałam z dzieciakami w domu.....no cóż.
kkasiulka to zdrówka dla was ....ehhh u nas co rok była ,,tradycja' że Maja chora i oczywiście katarek się pojawił i kaszel :-(dziś już lekko smarcze się mały
miczka tiaaaa hmmm brzuch nic nie powiem
aniaa to na jakiś czas masz zakupy z głowy - super
Czesc dziewczyny! My też się meldujemy po swietach cali i niestety dalej chorzy :/ katar meczy nieprzerwanie już tydzien! Mateusz się rozbestwil i nie chcę ladnie zasypiac, tylko przy suszarce :/ nie Wiem co mu się porobilo :/
Ja niestety malo jadlam wigilijnych potraw za to. Codziennie zjadalam pol blachy ciasta :/
hej,
my tez sie meldujemy po swietach. maly obdarwany wszelkimi prezentami, na ktore nawet nie spojrzal. ale za to papier to najlepsza zabawa. dzisiejsza noc przespal od 20 do 8. no i uczymy sie zasypiac samemu w lozeczku, narazie bez sukcesow, ale walczymy. z jedzeniem nie mamy problemow.
mam nadzieje ze u was wszystko ok. Jeszcze sa u mnie moi rodzice wiec bede zadko na bb.
the white one - to fakt maly przesypia cale noce i jest bosko! naparwde nie wiem co to znaczy nie przespane noce .. a co do umiejetnosci to coz.. turlac sie sam nie przeturla trzeba mu troche pomoc bo jest wygodny z trzymaniem stopy na stope... pediatra mowila ze czas juz na takie wyczyny a maly nic wiec.. cwiczymy.. mam n adzieje ze szybko zalapie, bo wiem ze niektore mlodsze maluchy dawno juz to robia!
co do obzarstwa to jeszcze dzis palaszowalam barszczyk z usziami, mniam mniam.. teska, evelinka, kociatka, madzia, miczka,kasiulka,malami,silwia witajcie
ps - czy mozecie mi napisac jak wyglada alergia pokarmowa jesli wystapila u waszego maluszka? nie wiem czy maly tak zareagowal na jagody czy to moze potowka ?? juz kiedys mial cos podobnego ale mniej i lekarka stwierdzila ze to napewno nie alergia.. do tego zauwazylanm ze maly ma na nozke - nad kolankiem i na brzuszku jak zebra taka dziwna skorke lekko chropowata tak jakby gesia skorka, nie jest to czerwone i nie widac tego, ale jak sie przejedzie palcem to czuc
Mnie na święta niestety ominęło z potraw to co najbardziej lubię - wszelkiego rodzaju mak (kluski z makiem, makowiec (( ), zupka grzybowa, pierogi z kapustą i grzybami... no ale reszty pojadłam za troje
Dzisiaj byliśmy na szczepieniu. Niestety nie obyło się bez krzyku i płaczu i to już na samym wejściu. No ale i tak byliśmy dzielni. Teraz mamy spokój aż do 13 miesiąca. Szymek waży 8550 i mierzy 70,5 cm.
No i najważniejsze - mamy ząbka!!! i stąd ten marud od jakiegoś czasu. Ale i tak nieźle to znosił.