reklama

Lipiec 2011

kkasiulka oj rozumiem twój ból... choć ja tak już trochę dłużej.... nawet jak teraz ze znajomymi wyjeżdżamy na kilka dni to muszę dla siebie oddzielną wałówę brać:(

reklama
Monia26 to masz nauczkę na przyszłość - dziecka się przed obcymi nie chwali bo później da Ci nieźle popalić ;)

Teśka i jak wyszedł obiad?

Mateuszkowa u Nas z ,,pierwotych smaków"króluje delikatny banan i Gruszka Williamsa - wkurza mnie konsytencja jak już wcześniej
pisałam,ale znalazłam sposób - krusze biszkopta,dosłownie na pyłek i jest lepiej,a i Małemu bardziej smakuje ;)

Malamii u Nas noc taka jak Wasza.My też do 13kg mamy fotelik ale pewnie nie ma się co do końca sugerować wagą,jak tym dokąd nogi sięgają ;)

Corin polecam kremy pod oczy ze świetlikiem na sińce ;) Widziałam Marchewkowego zjadacza :D Całkiem przyzwoicie sobie z nią radzi :D

Dzisiaj wstaliśmy o 10 przez co nie mogłam nic ogarnąć,jak Dorian spał to sprzątałam,
jak nie spał nie mogłam robić nic tylko bawić się z nim,bo jak tylko widział że wychodzę to ryk.
Także dzień mi minął intensywnie..Czekam aż uśnie,bo co z tego że kładliśmy
go do spania o 20:30..o 22 się obudził i zaczęła się histeria :/ Uspokoiłam go i chyba usypia.

Ostatnia edycja:
Hej, my od 40 min standartowo nie spimy, ale dzis bylam madrzejsza i poszlam spac zaraz jak tylko Ewa zasnela czyli o 20.30. Dzieki temu mam za soba juz tyle snu co przez ostatnie noce w calosci.

Ewa walczy, marudzi i krzyczy a ja biore na rece i z uporem maniaka odkladam do lozeczka. Taka proba sil chyba :-/ teraz jest chwila ze lezy grzecznie i gada do zabawek. Kurde niech juz sie skonczy ten bunt, bo inaczej tego nazwac nie moge.

Agimar, dzieki, ale musle ze zaden swietlik nie podola moim sincom ;-)

Ooo, koniec ciszy, ide znow poprzytulac.

EDIT:

2.25 - walczymy dalej :-( niech mi ktos odczaruje dziecko...

Ostatnia edycja:
Hellołł:-)
Widzę, że z ranka pustki tutaj:-D U nas nocka ok, mała zasnęła o 19.15 i pospała "aż" do 6.30 (standard:eek:). Wybudziła się na chwilkę o1.00 ale dałam smoczka i zasnęła. Teraz drzemka, mam 30 minut odpoczynku :eek: Aaa, dziś wraca mężulek do domciu, od niedawna pracuje w delegacji, więc w domciu jest tylko w weekendu. Coś mi wczoraj przez telefon gadał o tym, co on mi zrobi jak wróci :eek::eek::eek::-D Ciekawe, co???:-D:-D:-D

Corin, tulę Cię mocno kochana! Pewnie tak jak dziewczyny piszą to jakiś skok u Ewuni albo ząbki będą szły...oby...a Ewcia z marchewą super!!!!!!!!!!!

anula, brawo dla Bartusia!!!!

hej, witam sie z rana.. my niby pospaliśmy do 7.15 ale ile było pobudek w nocy to nawet nie liczę.. gdzie te czasy, że TYmuś się budzil tylko na jedzenie 3 razy...

kurde..odkryłam, że może on ma tą alergię na gluten? daję mu od 3 dni i od 3 dni alergia..

Corin o jaaaa...współczuję nocki..

Monia wow...kiedy mój tak spał :P

U Nas ok,od 23 już nie szłam do niego i spał...i śpi ;) Na boczku i zupełnie odwrotnie do pozycji w której usypiał ;) A ja wstałam bo ktoś za oknem rozbił coś szklanego:/ No i usnąć już nie mogę :/

Hej
Młoda zasnęła dobrze po 3 i wstała o 6. Jestem już w takim stanie ze cały czas chce mi się płakać z przemęczenia. (Cały czas myślę o Maqnio, jak ona dawała radę przez tyle miesięcy... szacun)

U nas taka wichura, że znów nie wyjdziemy na dwór :(

hej u nas ciag dalszy armagedonu. juz nie ma opcji spania samemu w lozeczku tylko od wieczora spi z nami. 4 razy probowalam go przelozyc do lozeczka i nic z tego. zobaczymy jaki bedzie dzien. mam w planach shopping. w pracy u meza zorganizowali przyjecie na 27 stycznia, trzeba jakas kreacje sobie sprawic. ale pada i huragany sa wiec nie wiem jak to bedzie.

buziam was wszystkie

reklama
U nas wietrznie i deszczowo... Kiedy przyjdzie zima?! Juz wole snieg niz tak szaro i ponuro. A u nas byly dwie noce cale przespane, mialam nadzieje ze tak juz zostanie a tu dupa. Ale nasza jedna pobudka w nocy to nic w porownaniu do nieprzespanych nocy Corin i Konwalianki!

Corin nie wiem co napisac... Trzymam kciuki ze powrot spiacej Ewy! Karolina tez juz niuplala surowa marchewke i miala wielka frajde:) co dziwne surowe jablko zaraz wyrzuca a marchewka zajela ja na dluzej:)

Konwalianko a Tymek to juz chyba tak ma ze sa okresy ze spi lepiej i takie ze sie tak czesto budzi? Sprobuj odstawic gluten to zobaczysz czy to jest ta alergia, oby nie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry