reklama

Lipiec 2011

malamii ja też o kozim różne opinie słyszałam i nawet raz sobie taki serek kupiłam na mleku kozim ale potem poczytałam o tym więcej i piszą, że może akurat będzie dobrze ale często się zdarza, że pojawia się alergia i to większa i nie koniecznie od razu więc ja zrezygnowałam... Próbowałam za to mleka ryżowego i jak dla mnie było okropne, nawet kawa nie zaijała jego smaku ale to kwestia gustu;) a kupiłam w supermarkecie w miejscu gdzie jakieś zdrowe produkty są obok otrębów na przykład bo to w lodówce nie stoi...
Oj współczuję wam tych pobudek.... ze mnie znajome się ostatnio śmiały bo powiedziałam, że Wiki dzisiaj wyjątkowo wcześnie wstała - o 7:50...;) ale to nie żebym na to narzekała tylko w sensie, że już była 10 i znaczyło to, że zaraz pewnie padnie...

reklama
Hej!

Tulę wszystkie alergiczne dzieciaczki :*** tak mi Was szkoda... :(

My po rehabilitacji, na dworze "jedyne" -14. Młody dzisiaj miał wietrzenie na werandzie :D A ja mam opcję spacerowania przy oknie - zdecydowanie lepiej wygląda to za szybą przy ciepłym kaloryferze - słoneczko piękne :D

Witam babeczki:)
U nas masakra, mnie rozłożyło na dobre, byłam rano u lekarza i dostałam antybiotyk. Jestem ledwo żywa, nie umiem mówić, a przełykanie to nie lada wyczyn:confused2:do tego nocka do bani, młoda się budziła kilkanaście razy+Kuba+moje dreszcze, masakra:crazy:
Malami myśmy byli teraz na święta w Szczyrku w Orlim Gnieździe. Było super:tak:
Monia myślałam, że jakiś odważny krok poczynasz w temacie fryzury;-)
Wszystkim małym marudkom i alergikom przesyłam buziaczki:)
oh nadal jestem nie do życia:( Oliwia się wyspała, więc teraz nici z mojej drzemki:confused2:
przepraszam, że tak wyrywkowo,ale siły mnie opuściły:(

Wisienko, Magia, konwalianko współczuje wam bardzo. Dzidziusie biedne:-(
Ja z Gabkiem takich nie mam problemów ale Liwcia moja jest uczulona na niektóre płyny do kapieli m.in. Nivea. Kiedyś tez złapała taką wirusowke z krostkami.
U nas rano był -16. Ehh żeby to chociaz snieg był a tu nic:eek:
Jak małemu wychodzily zęby to nie chciał ssać i mam mniej pokarmu a teraz to bez przerwy by ssał. Oj marnisz jeden. Teraz z nim walczę:-)
kicrym nasze starszaki też widzę w podobnym wieku

Ostatnia edycja:
Konwalianko no właśnie, zastanawia mnie to, że ta wysypka była inna od wszystkich. Nawet od tych, które miał Łukaszek. Była na całym ciele i miała kilka ognisk pokrzywki. Może to uczulenie na szczepionkę? Ale zastanawiam się czy może wyjść tak późno - 2 dni po szczepieniu?
8 lutego mamy drugą wizytę u naszej alergolog to ją zapytam. Szkoda tylko, że wysypki do tego czasu już nie będzie (właściwie to wcale nie szkoda:-p)

reklama
Kasiulka Dzięki. U Stasia nagłe pobudzenie i zaraz potem wysypka wystąpiły około 48-49 godzin po szczepieniu;-). I co - reakcja poszczepienna czy już nie?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry