monia_26
Mama Kingusi :*
Witam się i ja
U nas noc ok, nie mam co narzekać. Jedna pobudka na mleczko i lulu.
sylwia, witaj! to dobrze, że wiesz co uczula małego
Samea, ja jestem pełna podziwu dla Twojego Synka, tyle już potrafi...Nie pomyślałabym, że wino może uczulać, hmmm...
malami, moja mała to jak usłyszy suszarkę to drze się w niebogłosy, a co do śpiewania to też bardzo lubi... najbardziej to lubi "Była sobie żabka mała" i "Kundel bury"....

U nas noc ok, nie mam co narzekać. Jedna pobudka na mleczko i lulu.
sylwia, witaj! to dobrze, że wiesz co uczula małego

Samea, ja jestem pełna podziwu dla Twojego Synka, tyle już potrafi...Nie pomyślałabym, że wino może uczulać, hmmm...
malami, moja mała to jak usłyszy suszarkę to drze się w niebogłosy, a co do śpiewania to też bardzo lubi... najbardziej to lubi "Była sobie żabka mała" i "Kundel bury"....

jeszcze póki co podam jej tą zupkę z pietruszką - jarzynową i poczekam, czy coś się "wzmocni", bo póki co to od wczoraj jest tak samo, kilka krostek w jednym miejscu nad czółkiem z boku na takim czerwonawym placu...
My z mezem padlismy razem z nia i tym sposobem spalismy sobie w trojke do 18;20... W zwiazku z tym polozylam mala pozniej bo przed 21 ale i tak kara za spanie w dzien mnie sptkala bo mala w nocy zrobila sobie 1,5h przerwy w spaniu ech... Zlosliwe to moje dziecie ze hej