Hejka!
U nas znowu nocka raczej kiepska, do 3.00 dwie pobudki, a potem to już co godzinę do rana

Nie wiem co tej mojej córci jest - pewnie zęby męczą bo na dniu to okropność tak marudzi...
Ja biorę 6 dzień Microgynon i powiem Wam, że póki co (odpukać) to bardzo dobrze się po nich czuję, nie mam plamień, @ trwała jeden dzień krócej i już na drugi dzień tak nie bolało, samopoczucie też ok, głowa nie boli (wyczytałam, że po nich może strasznie głowa boleć). Może to jeszcze za wcześnie na skutki uboczne...hmmm...mam nadzieję, że nie
konwalianka, Corin, ja mojej Kinii rzadko daję "dorosłe" jedzenie, troszkę się boję o jej brzuszek no i skłonności alergiczne...ale parę razy jej dałam cukierka polizać, czekoladę też polizać czy jakiegoś batonika...chlebek też lubi ale sam jej daję bo masełko u nas odpada bo alergia na mleko
Anetkaa, tak się składa że ja mieszkam po sąsiedzku z moją babcią i ona ma kurki i Kinga starsznie je lubi oglądać, na dodatek macać bo czubkach (bo mają takie "berety")

Ja Kinii zakupiłam 3 pary bucików: jedne adidaski (bardzo fajne mięciutkie), drugie takie buciki do sukieneczki i sandałki, takie na wiosnę - lato ale więcej pokrywające niż odsłaniające stopkę.