Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oczywiscie mamcia sobie jak zwykle nic nie kupiła, za to Rozia obkupiona. Nosz starsznie drogie te wszystkie rzeczy dla dzieci. Powariowali w tych sklepach! Potem z pieskiem do fryzjera i tak nam fajnie popołudnie zleciało
ale w porownaniu z twoimi nockami maqnio
ja wam rowniez zycze milego dnia pozatym weekend juuzzzzz !!!!!my jutro z mezusiem sobie robimy moje wczesniejsze birhday party ,skromne ale co tam ,zamowimy pizze jakies ciacho ,piwkooo jeszcze kolzanka moja dolanczy
silvia spoznione sto lat dla Alessa
oraz udanej podrozy ,mileeego dnia i weekendu wszystkim mamusiom
moja Kinga też chodzić ze mną po zakupach nie lubi
zresztą już dawno jej brałam, bo ma mi kto z nią zostać. Za to bardzo lubi chodzić ze mną "po chałupach" 
Wczoraj byłyśmy na spacerku i zaszłysmy do mojej koleżanki, która mieszka km ode mnie i ma córcię w wieku 11 mcy. Bałam się , że Kinia zacznie wrzeszczeć jak zobaczy obcy dom, ale gdzie tam...obie ładnie bawiły się na podłodze a my ze znajomą spokojnie kawki się napiłysmy
normalnie jakby dzieci nie było przez godz.
Kinga ogólnie jest bardzo dobrze nastawiona do dzieci w jej wieku

Trafil mi sie typ bardzo towarzyski ale oczwiscie wszedzie musi byc mama albo tata na oku inaczej to kiepsko.
Kiedyś postaramy się o rodzenstwo dla Kingi, może za jakieś 2 lata...póki co Kinia niech się spotyka z rówieśnikami 
) właściwie chrzestna Kinii zamówiła tą mszę (uprzedziła nas :-)). No i potem mała imprezka dla rodzinki (my, chrześni, dziadkowie Kingi i rodzeństwo moje i męża) no i oczywiście torcik