Aneta_85
Fanka BB :)
Witajcie,
u nas ok. Mały jest grzeczniutki, czasem trochę pomarudzi ale to przez kolejny wyrzynający się ząbek. Nocki również są ok, Filip pięknie śpi, przebudza się raz na jedzenie i dalej w kimę. Śpi tak do 7 czasem budzi się o 6, ale nie narzekam. Współczucia dla tych mam, którym dzieciaczki dalej nie dają pospać w nocy.
Próbuję przestawić Filipa na własne jedzenie, a nie tych ze słoiczków, bo trochę sporo pieniędzy na to idzie, a wydatki niemałe się nam szykują, a mojej wypłaty już nie będzie. Trochę mam obaw co do moich obiadów dla niego, ale kiedyś w końcu musi zostać przestawiony na domowe jedzenie a nie słoiczkowy fast food.
My na roczek w sumie nic wielkiego nie będziemy przygotowywali, jakiś torcik, obiad dla najbliższej rodziny i tyle. W naszych stronach msza na roczek nie jest znana a nawet jakby była to na pewno ja bym tego nie zamawiała.
u nas ok. Mały jest grzeczniutki, czasem trochę pomarudzi ale to przez kolejny wyrzynający się ząbek. Nocki również są ok, Filip pięknie śpi, przebudza się raz na jedzenie i dalej w kimę. Śpi tak do 7 czasem budzi się o 6, ale nie narzekam. Współczucia dla tych mam, którym dzieciaczki dalej nie dają pospać w nocy.
Próbuję przestawić Filipa na własne jedzenie, a nie tych ze słoiczków, bo trochę sporo pieniędzy na to idzie, a wydatki niemałe się nam szykują, a mojej wypłaty już nie będzie. Trochę mam obaw co do moich obiadów dla niego, ale kiedyś w końcu musi zostać przestawiony na domowe jedzenie a nie słoiczkowy fast food.
My na roczek w sumie nic wielkiego nie będziemy przygotowywali, jakiś torcik, obiad dla najbliższej rodziny i tyle. W naszych stronach msza na roczek nie jest znana a nawet jakby była to na pewno ja bym tego nie zamawiała.
I to chrzestna będzie sama, bo jej narzeczony w Niemczech a szwagier też sam... Planuje normalny obiad, później tort z kawą/herbatą a na wieczór grill, ale to już sama przyjemność. Nie dam się zamknąć w kuchni..
Aneta 85 dordny okularnik z twgo synka rosnie ci przystojniacha ,Garbimbrawo moja tez od niedawna stoi a mamcia czyli ja pieje z dumy chiiaz wiele lipcowych dzieciaczkow potrafie duzo wiecej ba nawet chodza
a tak to torcik ,obiad w gronie najblizszej rodziny czyli chrzestni ,my ,babcie i nasze rodzenstwo

A buciki ladne, wlasnie sie zastanawialam czy takie dzieci jak nasze powinny miec jakies obuwie domowe? Czy moga latac na boso. Bo Karolina w domu swoje butki sciaga, ale ona i tak jeszcze zdecydowanie wiecej biega na 4 niz na 2
i co wiecej lezie wszedzie ,wszystko chce co akurat ja robie i co akurat ja chce