reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Witajcie
Hehe wydruś jesteś w ciąży???????!!!!!!!!!!!!!:-)
maQnio moja bidulko kochana mam nadzieje, ze dziś się wyśpisz a Rózia zdrowa i spokojna prześpi całą nockę
konwalianko ja mysle, ze zatestuję świadomie jeszcze w tym roku)))), zaczniemy starać się na lipiec;-)
100 lat dla Klaudusi i Jowitki
sylwia ucałuj Alesa od teściówki
monia ja nie psikam codziennie Mili jak była mniejsza to cześciej jej psikałam a teraz w razie konieczności czyszczenia noska
U nas już teściowa.....
Pozdrawiam wszystkie

reklama
heja, dawno mnie tu nie było :D niestety praca robi swoje...

hoho Wydruś co za nowiny tu widzę. Weź zrób test jutro bo się nie doczekam. Szymek jest ciekawy czy będzie miał szwagierkę albo szwagra :D:D

Wisienko super że rahabilitacja zakończona sukcesem, tak trzymać!

Maqnio zdrówka dla Rózinki!

Monia a może odpuść Kindze kąpiel na kilka dni i wymyj ją mokrą pieluszką. A zamiast kąpieli nalej jej wody do wanienki albo jakiejś miski, nawrzucaj zabawek i pozwól pobawić się tak z zewnątrz. Może przekona się z powrotem do wody. Co do zakrapiania noska to my zakrapiamy prawie codziennie. A to dlatego, że Szymkowi robią się takie suche gluty które mu zatykają nosek i nie mam innego pomysłu jak się ich pozbyć.

no i więcej nie pamiętam....

No całkiem niećle dzisiaj naskrobałyście:)
Wydruś no ja już się stresuję z tobą:) ale niech będzie tak, żebyście byli zadowoleni oboje:) ale czekam na wieści:)
My zaczynamy tak jak Wisienka:) I mam nadzieję, że nie będę długo czekać... oby szybciej niż ostatnio...
Konwi to ja się przyłączam - też nadal bez @... Tylko pzez to nie wiem na kiedy wyjazd na tydzień na wakacje zaplanować bo znając moje szczęście akurat cały tydzień będę miałą @.... eeeech zobaczymy;)
A, i ja też niczym do noska nie psikam jak nie ma problemów...

hej !!!! OOO fajnie jest dzis co poczytac :tak:wydrusiu czekamy na wiesci ,konwalianko basieniak tyle czasu bez @ wow ,fajnie :tak:maqnio jak sie trzymacie jak zdrowko Roziulki ?silvia ,Monia ,daga,Ania,,Miczka,Marzena cmoki :*

Hej Mamuśki! :-) u nas noc spoko ok.1 Lilka zaczęła przeraźliwie płakać ale przez sen wiec chyba jej sie cos snilo ... Podziwiacie mój spokój? Ja i tak nie wierze w testy ciążowe ponieważ z Lilou każdy wychodził negatywny a maluda była... Konwi Basieniak Tesia Marzenka Daga Monia Sis Ania Silvvia Miczka (jeśli kogoś nie wymieniłam to przepraszam)witajcie mamusie i życzę miłego dnia :-)

Hej Mamuśki :-D

U nas nocka spoko, 2 krótkie pobudki i wstałysmy dziś wcześnie bo o 5.40. Zapomniałam napisać, że Kinia wczoraj klęknęłą trzymając się za szczebelki :tak::-D taka jestem z niej dumna :-D

wydrusia, to idź na betę, my tu wszystkie z niecierpliwością czekamy i trzymamy kciuki...:tak:;-):-)

wisienko,
pewnie teściowa dużo pomoże Wam, ale nastrój i atmosfera w domu pewnie też jest inna niż zwykle. Teściowa niby "swój" człowiek, ale jednak "teściowa" :-D:-D:-D Ja np. na swoją póki co (odpukać) nie narzekam.

Miczka, no właśnie na 3 dni odpuściłam już małej kąpiel i myłam ją pieluchą tetrową, poczym wczoraj spróbowałam ją wykąpać normalnie i lipa :baffled: Boi się wody...chyba muszę to przeczekać i myć ją tetrą...Mam jeszcze pomysl, aby wanienkę przenieść do naszego pokoju i tam ją myć w mniejszej ilości wody (a nie w łazience). Może to miejsce jej się też źle kojarzy, hmmmm:confused: spróbuję...dzieki za radę :tak:

tesiu, witaj!!!

Resztę mamusiek ściskam i mocno całuję :*

Hej kochane:) W końcu mogę coś napisać. Noc rewelacja- cała przespana o 5 jedzonko i UWAGA moje dziecko jeszcze śpi:tak: W szoku jestem bo od dwóch miesięcy po jedzeniu o 5 rano ciężko było utrzymać go w łóżeczku.
Wydrusia:-):-):-):-)
Wisienko, Basieniak zazdroszczę Wam że tak szybko się będziecie starać. U nas nie ma takiej siły która przekonałaby małża. Oczywiście głównie chodzi mu o finanse.
Monia my psikamy w nosek jak coś siedzi, a tak to nie czuję takiej potrzeby. A co do kąpieli to faktycznie może zafunduj Kindze zabawę jak w basenie to może się przekona. Mam nadzieję.
A i mamy następnego ząbka:-)

reklama
Witajcie,

u nas w miarę ok. Na tapecie wychodzące ząbki, bo Filip niespokojny, nerwowy i marudny do granic wytrzymałości. No i wszystko do jedzenia jest be, oprócz mleka, bułek, chleba, bananów. Zupek i obiadków w ogóle nie chce jeść. Dzisiaj spróbuję z jajecznicą, może się uda, bo makaron mu nie posmakował tak że rączką z buzi wyjmował. A było już tak dobrze z tym jego jedzeniem.
No i wczoraj bawiłam się z Filipem po raz pierwszy w berka. Niby tylko na czworaka młody się porusza ale szybki jest tak jakby na nóżkach chodził.
No i dzisiaj do fryzjera idę. I do hurtowni bielizny, może coś ciekawego uda mi się upolować.

Monia, chyba musisz wziąć ją na przeczekanie. Filip też przez jakieś 2 tygodnie nie lubił kąpieli, a potem już się przyzwyczaił.
Marzenko, zdrowia dla Klaudii. Wiadomo już co z tym serduszkiem?

Pozostałe mamy i dzieciaczki ściskam.

Do góry