Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kolorowych snów… Uśmiechu od ucha do ucha…
Pięknych bajek na dobranoc… Własnego pieska i kotka…
Co dzień nowych przygód… Butów siedmiomilowych…
Gwiazdki z nieba… Wspaniałych przyjaciół…
I wesołej rodzinki…
Dziekuje dziewczyny bardzo w imieniu mojej corki za wszystkie zyczenia! Kochane jestescie:* Ja zdycham, na dworze wciaz 30 stopni a ja sie gotuje w kuchni piekac ciasta na jutrzejsza imprezke urodzinowa Karoliny
Jowitko, Klaudusiu i Bartusiu wszystkiego najlepszego! Oby kolejne latka uplynely Wam tak slodko i beztrosko!
my juz po zakupach. Macius drzemie a ja sie wyleguje ;-) musze napisac ze nocka wkoncu udana. Maluch cala przespal w lozeczku jedna dluzsza pobudka z placzem na noszenie a potem dwie krociutkie na smoka i kontrole czy mama jest.. rany jakbym chciala zeby juz tak zostalo..
Udanego weekendziku :-)
ps. wiecie moze dziewczyny gdzie sie daje podziekowania w wersji na telefon? szukam i szukam i nie moge znalezc a tak bym Was obdarowala ;-)
Jejj ale rosnie nam grono roczniakow duuo zdrowka i szczerej radosci dla wszystkich dzieciaczkow o tak sedziwym wieku
U nas hmm.. Troszke lepiej. Przedwczoraj dalam Matiemu czopek przeciwbolowy i spal spokojjnie. Obudzil się tylko na krotko, po polnocy a potem o 5. Przytulanie, smok i krotkie poplakiwanie (nie bylby soba gdyby nie sprobowal ) i spanie. A. Wczoraj w nocy też dostal czopka, obylo się bez placzu ale między 1 a 2 nie mogl spac. Obudzil się i krecil, co chwile wybudzal. Żeby mecza go jak nic. No i wyglada na to że się odstawilismy od cyca. Bo kolejny dzien bez.. W sumie to od wtorku? Albo poniedzialku. Ale jakoś jeszcze nie mam odwagi zaszalec np. Wypijajc szklanke mlek (na ktora mam mega ochote!! Boszz rok bez nabialu :/) Jakoś boje się że jeszcze cyc bedzie potrzebny..
Poza tym wlasnie jedziemy do Tychow do parku Paprocvany. Slyszelismy że fajne atrakcje dla dzieciakow
Cześć Dziewczyny :*
potem Was doczytam! Mam pytanie! Ważne! Od wczoraj maja mała trze strasznie oczka, dopatrzyłam się, że ma troszke je zaczerwienione... w poniedziałek dopiero do lekarza, musimy przesiedzieć weekend! Jak myslicie co to moze być???
Nie napisałam, że ostatnio przepisaliśmy Blanke do przychodni którą mamy tutaj.
Wczoraj byliśmy na policji złożyć wniosek o przywłaszczenie i udało się!
see you! potem zaglądnę!
i 100 lat dla wszystkich roczniaków mua mua mua mua
Jowitko, Klaudusiu i Bartusiu! Świeczki się na torcie mienią, obok wiśnie się czerwienią, cudnie pachnie czekolada, skrzy się w szklankach lemoniada, baloniki wiszą w górze, klaun oklasków zbiera burzę, a to wszystko z tej przyczyny, że masz dzisiaj urodziny!