Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

monia wbrew pozorom nie wszystkie wakacjuja ,ja nie wakacjuje ,tylko tak jakos zawsze nie podrodze mi tutaj heh ale postaram sie czesciej cosik naskrobac
ale tort i poczestunek benda w niedziele
kochana tule w zwiazku z tą sytuacja ,mam nadzieje szybko wszystko sie wyjasni ,a was nikt nierozdzieli a ta sytuacja tylko wzmocni ale niech szybko sie skonczy to co zle u was buziaczki , brawo dla Lilenki :-)zuch dziewczynka ;-)mam nadzieje ze niedlugo i ja sie doczekam tej wiekopomnej chwili ,pamietam jak panikowalam ze nie raczkuje i wogole a teraz jak jeszcze nie chodzi to wrzucilam na luz ,przyjdzie pora bendzie chodzc;-)
nie no zartuje oczywiscie. Zastanawiałam się jak tam Nadusia, czy udało się ją do własnego łózeczka przyzwyczaic?
Gabek raczkować nie chce a dzisiaj próbowałam go nauczyć. Pomyslał chyba, że matka wariatka bo człapałam na czworaka a on tak się śmiał ze az się cały trzasł