Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a tak powaznie to wrocilysmy bylysmy sobie z Nadia u mojej mamy ,bylo fajnieeeee ,Nadia wybawila sie na wiosce ,pierwsze dwa dni były byle jakie bo padal; deszcz ale za to " pomagala" mnie i mamie skladac ogorki do sloikow ,pikle na zime ,to dopiero zabawa hi hi ,w moim domu to jeszcze trojka rodzenstwa 12,14 ,15 lat wiec tam gwarno i myslalam jak to zniesie ,ale zniosla to bardzo dobrze ,bardzo jej sie to podobalo ,siostra 12 letnia chetnie z nia sie bawila ,a jak byl juz ladna pogoda smigala po trawie ,kapala sie w baseniku to dopiero atrakcja była
a jak wrocilismy wczoraj wieczorem do domu to weszlismy do mieszkania to ..sie rozpłakala 
:-)niepoznala wlasnego domku
ale to chwile tylko trwalo :-)pozniej was doczytam dokladniej moze .

Męczylam się z nim do 00:30
Nie mam pojecia jak to załatwć. 

czy Wam tez tak czas zapitala? nosz

co dzien sobie obiecuje, ze pojde spac ok 21 i co? big lipa z tego wychodzi! zawsze mam full rzeczy do zrobienia i spanie zaczyna sie ok 23, potem rano oczy na zapałki i tak w kółko macieju. wariatkowo jakies. Przed wczoraj byłam w Warszawie, wczoraj znowu w warszawie i cudem uniknęlam dzisiejszego wyjazdu na białoruś bo..okazało sie, ze paszport mam nie wazny, uf
jednak chyba ktos tam nade mną czuwa u gory