witajcie !!!
Niemialam wczoraj szansy zrobienia mezowi niespodzoianki ,bo zostal w domu ,zle sie czul ,ale nie na tyle zeby mna sie nie zajac
;-)
ogolnie dzien i wieczor bardzo mile ,spokojnie spedzony
ciacho ,szmpanik i jest okej:-)dzieki daga ze pytasz
a tak ogolnie to dzis bieganina ,na zasilek rodzinny ,masakra ile zaswiadczen trzeba ,pokserowac domukumenty i jeszcze meza mnie czekaja ,odechciewa sie wszystkiego ale coz zrobisz
tak osatnio z mezem rozmawialismy ze najchetniej to by sie gdzies wyjechalo z tego kraju ,bo tu wszystko dłuje ,wiadomo ze wszedzie kryzysy ale szczescie trzeba szukac zadko kiedy samo przychodzi ,ale narazie jest jak jest .
monia moja Nadia tez tak samo z tymi bajkami 5 minut i juz sie nudzi ,zabawkami to czasmi wiecej sie zabawi ale tez dlugo nie ,woli łazikowac wszedzie
kochane wszystkim milego dnia zycze !!!!
Niemialam wczoraj szansy zrobienia mezowi niespodzoianki ,bo zostal w domu ,zle sie czul ,ale nie na tyle zeby mna sie nie zajac
;-)
ogolnie dzien i wieczor bardzo mile ,spokojnie spedzony
ciacho ,szmpanik i jest okej:-)dzieki daga ze pytasz
a tak ogolnie to dzis bieganina ,na zasilek rodzinny ,masakra ile zaswiadczen trzeba ,pokserowac domukumenty i jeszcze meza mnie czekaja ,odechciewa sie wszystkiego ale coz zrobisz
tak osatnio z mezem rozmawialismy ze najchetniej to by sie gdzies wyjechalo z tego kraju ,bo tu wszystko dłuje ,wiadomo ze wszedzie kryzysy ale szczescie trzeba szukac zadko kiedy samo przychodzi ,ale narazie jest jak jest .monia moja Nadia tez tak samo z tymi bajkami 5 minut i juz sie nudzi ,zabawkami to czasmi wiecej sie zabawi ale tez dlugo nie ,woli łazikowac wszedzie
kochane wszystkim milego dnia zycze !!!!
dopiero mi sie przypomnialo, że Ty chyba troche pozniej do nas dolaczylas:-) no tak maz dumny jak paw pewnie, do konca zycia bedzie pewnie wspominal, ze to jego pomysl
Tłumaczę mu ciągle, że mama go bardzo kocha ale kocha też tatusia i dlatego go też przytula. Że jak przytula kogoś innego to nie znaczy, że jego kocha mniej. I nie ma opcji żebyśmy się przytulali we trójkę, on musi mieć mamę na wyłączność... Obserwujecie u Waszych maluchów też takie zachowania?