Witajcie!
Ja już ledwo na oczy patrzę ale weszłam poczytać co u was
Aneta gratuluję córeczki, choć jak mówisz cień niepewności zawsze zostanie.
Monia super, że wyniki ok
Pytałaś kiedyś o ciśnienie moje ja teraz mam za niskie. 100/65 Różnie zależy od dnia. Póki co bóle głowy minęły też myślę niestety, że móglby to być efekt uboczny tabletek anty ;/ a u cb jak z plamieniami? ustąpiły?
Miczka dobrze, że katarek ustąpił to chyba najgorsze co może być i nasz mały też nie daje sobie noska wytrzeć... Kiedy te zębolki wyjdą w końcu naszym pociechom
Basieniak fajnie , że możesz tak sobie pospać i twoja mała tak długo śpi. Życzę spokojnej reszty ciąży!
To tyle co pamiętam. Mykam spać dopóki mały się nie obudził bo nocki u nas tragiczne...
Trzymajcie się!!!
Dobrej i przespanej nocki dla wszystkich :*
Ja już ledwo na oczy patrzę ale weszłam poczytać co u was
Aneta gratuluję córeczki, choć jak mówisz cień niepewności zawsze zostanie.
Monia super, że wyniki ok
Miczka dobrze, że katarek ustąpił to chyba najgorsze co może być i nasz mały też nie daje sobie noska wytrzeć... Kiedy te zębolki wyjdą w końcu naszym pociechom

Basieniak fajnie , że możesz tak sobie pospać i twoja mała tak długo śpi. Życzę spokojnej reszty ciąży!
To tyle co pamiętam. Mykam spać dopóki mały się nie obudził bo nocki u nas tragiczne...
Trzymajcie się!!!
Dobrej i przespanej nocki dla wszystkich :*
oby moje maleństwo już miało to za sobą jak najszybciej. Mamy być na Panadolu, no i jest ogólnie dobrze choć z jedzeniem dalej kiepsko ale za to wody pije już więcej ufff... także mogę się już uśmiechnąć
ale nie do końca bo jeszcze przecież nie jest po wszystkim.