reklama

Lipiec 2011

ślimakowa dobra żaden problem już ja Tobie i maqnio naszykuję kolacyjke,ale na co macie chęć :-D no padnę chyba dziś szybko spać,ale boję się czy nie wstanę w nocy,kurcze jakie dylematy :-D no i ja oglądam meczyk tzn. tak lookam jednym okiem

reklama
ślimakowa każde żarełko oddam ze więcej energii:) a ja siedze i oczom nie wierz: małz mnie woła, bo mi kąpiel przygotował:szok::-), wszystko fajnie tylko jeszcze trzeba użyc siły, ze ciuszki zdjąć..eh..dobra lece, wracam niebawem:):):)

Yyyy no powiedzial ze jesli cytuje "TAK BARDZO sie zle czuje to mam odstawic "
Apropo kapieli fajny jestt ten plyn rossmanowski dla kobiet w ciazy ... takie mleczko sie robi z wody... :) fajna sprawa i lubie wszystkie zele pod prysznic nivea zwlaszcza te z aromaterapii moj ulubiony to Ogień :)
ja wczoraj sie w pielegniarke na calego bawilam ... bo malz ma problem z siadaniem w wannie i dla dobra jego zeber kupilismy te mate anty poslizgowa... hehhe i tak uroczo wygladal ( ze dla ozdoby w rogu wanny mam kaczuszki i mu je wrzucilam ) sesja zdjeciowa jak nic heheheh jak dzieciaczek . Oj facet jak chory to naprawde wszystko mu zrobic mozna ... :)

Ostatnia edycja:
Ślimakowa zjadaj zjadaj az mozna sobe wyobrazic Twoje babla w brzuszku jak zaciera lapki " aaaaaaaaaleee dobre mamuska no no starasz sie "
Fryteczki Rybeczki .. nono buraczki :)
ja zjadlam kanapusie z pomidorkiem szyneczka ogoraskiem kiszonym mniam ! I herbatka z cytrynka !!! Maarzy mi sie taka Fladerka z nad morza z cytrynka ojoj surowka

Witam wieczornie, jak zwykle mam do nadrobienia sporo, a zaraz maz z pracy wraca i mnie odgoni od kompa, zaraz biore sie za zaleglosci
a co do jedzonka to ja galarete wieprzowa wcinam, na zmiane z torcikiem, robilam pierwszy raz torta z owocami i mi wyszedl, wczoraj i dzis smakowal gosciom moim, mimo ze co niektorzy slodyczy nie jesdli a torta sprobowali :-)
zmykam i czytam co naskrobałyscie

Veronique, wspolczuje chorobska. Niestety ciezarowki tak juz maja.:-( Kochana, nie zadreczaj sie, skoro ginka Ci przepisala ten lek, to wie co robi. Czasami gorsze moga byc skutki nieleczonej infekcji, niz zazywania tabletek. Glowa do gory! Przytulam!

Pisalyscie o pieluszkach - ja tez sie kiedys zastanawialam na tymi wielorazowymi i z perspektywy czasu powiem Wam, ze nigdy!:-p Przy malenstwie jest tyle innych obowiazkow, ze szkoda by mi bylo energii na zbedne pranie itp. Nie mielismy nikogo, kto by nam pomogl, a Z. po 2 tyg. wrocil do pracy, wiec bylam sama z Adasiem, napisze, tylko, ze mial kolki, a jak sie skonczyly, to zaczely sie wyrzynac zabki (pierwszy pojawil sie jak maly mial 4 i pol mies.), na poczatku przez 3/4 dnia wisial przy piersi;-) matko nie wyobrazam sobie siebie w tym wszystkim z dodatkowym praniem....:no::no::no::-D

Jeszcze a propo pieluch, to musialam dzis przed praca poleciec po pampki - bo maly chory i nie wychodza z tatusiem na spacery, ja wracam z pracy po 14, a maz wychodzi o 14.30, wiec co 2 tyg. sie tak mijamy, a teraz juz w ogole lipa i nie ma nawet kiedy zrobic zakupow:-( No i latam po tym tesco, zeby kupic przy okazji cos do lodowki i zdazyc zaniesc do domu, a tu tel, ze mam dzis wolne, to bylo ok 8, a mialam na 9.:baffled: wiec juz sie nie spieszylam, kupilam papryczke i zrobilam faszerowana, co by wykorzystac wolny dzien i chodzilo to juz za mna od jakiegos czasu, wszystko przez emke.:-D

Zdarzylo mi sie dzisiaj cos dziwnego. Siedze sobie i jem obiadek (mniam, mniam), a tu nagle zrobilo mi sie niedobrze, mroczki przed oczami, szum w uszach... Z. na mnie patrzy, cyk pod ramie i do okna. Normalnie zemdlalabym przy jedzeniu!!!:szok::szok::szok:

Zdarza sie zwlaszcza przez te aure ... takie omdlenia ...
TEz tak mialam moze czesciej wietrz w mieszkanku ....
W kazdym badz razie nie martw sie masz 2 trymestr minie
W koncu wszystko musi sie w koncu UNORMOWAC ! :-)

reklama
Kurcze ale nasze organizmy szaleją w ciąży :szok: jak nie bóle głowy to bezsenność to omdlenia ale najważniejsze,że na koniec jest z tego bólu najwiekszy skarbuś "dzidziulek" emkamek uważaj kobitko na siebie !!! ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry