Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj no ... prysznic to ... fajna sprawa ale na moment a wanienka mmmmmmmmm mozna lezec choc w ciazy za dlugo tez nie podobno 15 min? I nie za bardzo ciepla woda... taka akuratJesooo kąpiel co ja bym teraz za wanne oddałapod prysznicem w zime no tak się nie chcę stac długo nawet buuuu :-( ale mi się ziewa kurde no
![]()
Przy malenstwie jest tyle innych obowiazkow, ze szkoda by mi bylo energii na zbedne pranie itp. Nie mielismy nikogo, kto by nam pomogl, a Z. po 2 tyg. wrocil do pracy, wiec bylam sama z Adasiem, napisze, tylko, ze mial kolki, a jak sie skonczyly, to zaczely sie wyrzynac zabki (pierwszy pojawil sie jak maly mial 4 i pol mies.), na poczatku przez 3/4 dnia wisial przy piersi;-) matko nie wyobrazam sobie siebie w tym wszystkim z dodatkowym praniem....

wiec juz sie nie spieszylam, kupilam papryczke i zrobilam faszerowana, co by wykorzystac wolny dzien i chodzilo to juz za mna od jakiegos czasu, wszystko przez emke.